Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Giardino vloerlamp is uitbreiding van veelgeprezen Giardino-collectie

Tijdens de Milan Design Week van 2024 zal Servomuto bezoekers verwelkomen en het nieuwe aanbod presenteren. Dit is te bewonderen op de expositie 'In fondo al cortile a sinistra' (in de binnenplaats linksachter) in samenwerking met het Gaia Home Project van Gaia Venuti. Servomuto, bekend om zijn expertise in verlichtingsontwerp, toont projecten die klassieke lampenkapontwerpen vermengen met een eigentijdse, verfijnde en ondeugende twist.



De nieuwe Giardino-vloerlamp, een uitbreiding van de geprezen Giardino-collectie, staat in de schijnwerpers onder de exposities. Geïnspireerd door de eclectische stijl van de jaren 1950, met knipogen naar het exotisme van het Verre Oosten en de rustige middagen van de elite van Milaan, wordt deze vloerlamp aangeboden in drie verschillende kleurvariaties - ivoor/roze, wit/zwart en groen/zwart. Met een rotan- en stoffen lampenkap versierd met delicate contrasterende biezen, rust het elegant op een eiken structuur en een stevige betonnen basis. Herinnerend aan buitenschermen, roepen de volumes en vormen een serene sfeer op, naadloos integrerend met de esthetiek van buitenruimtes en interieurs.

Alessandro Poli, de drijvende kracht achter Servomuto, heeft Gaia Venuti belast met het creëren van een meeslepende setting voor de nieuwe producten. Ze is een creatieve interieurontwerper en oprichter van het Gaia Home Project, die voor de gelegenheid Servomuto's studio zal transformeren tot een boeiend huis gekenmerkt door levendige tinten en een naadloze mix van de lampen van het merk met gevarieerde meubels en accessoires. Van designklassiekers tot hedendaagse stukken, inclusief het eigenzinnige keramiek van Fausto Salvi en de bloemstukken van Mario Nobile - OFFFI, nodigt de eclectische mix gasten uit om zich onder te dompelen in een wereld van verhalen en mogelijkheden.

Meer informatie:
Servomuto
+39 02 91668674
info@servomuto.it
www.servomuto.it

Publicatiedatum: