Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vibia herinterpreteert de traditionele werklamp

De draagbare tafellamp Africa van Vibia is een herinterpretatie van de traditionele werklamp. De collectie, ontworpen door Francisco Gómez Paz, combineert sculpturale vormen met innovatie en licht techniek en is beschikbaar in twee verschillende maten (40cm & 45cm) en vier kleuren.

Vibia staat bekend om haar innovatie en vormgeving wat terug te zien is in alle nieuwe collecties. Knit speelt met licht, materiaal en tastbaarheid; het is een lamp die je wilt aanraken. Het licht schijnt subtiel door de stof. Mieke Harde ontwierp de collectie voor Vibia en is verkrijgbaar in een hanglamp, en twee soorten vloerlamp.


Fotografie: @evabloem.

In 2023 heeft Vibia verschillende bijzondere productcollecties geintroduceert, van de veelzijdige en smaakvolle Dama collectie van design duo Ludovica+Roberto Palomba, tot de adembenemende en dromerige Array van ontwerper Umut Yamac en de vernieuwende en klassieke Flamingo Mini, origineel ontwerp van Antoni Arola.

Vorig jaar introduceerde Vibia het innovatieve kleurenconcept Chromatica. Het vernieuwende concept is ontwikkeld als een inspirerend en praktisch hulpmiddel voor ontwerpers en architecten en bevat een kleurenpalet van 23 tinten, waaronder donkere, levendige, neutrale en lichte tinten.Plusminus is het meest veelzijdige en vernieuwende ontwerp van Stefan Diez voor Vibia tot nu toe. Het innovatieve lichtconept biedt een scala aan mogelijkheden en stimuleert ongekende creativiteit. Lichtpunten kunnen naar wens worden bevestigd langs een textiele band van variabele lengte; de opties voor kleurcombinaties en samenstelling zijn oneindig en het click-en-connect systeem biedt alle vrijheid biedt om onbeperkt nieuwe creaties te ontwerpen.

Eikelenboom heeft met interARC samengewerkt aan het lichtplan voor een bijzondere, lichte, ruime leeftruimte in een moderne woning gelegen in het groen. De hoge plafonds lenen zich perfect voor de Plusminus van Vibia.

Meer informatie:
Vibia
www.vibia.com

Publicatiedatum: