Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuincentrum de Mooij viert zilveren jubileum

Tuincentrum De Mooij in Rijnsburg is in 25 jaar uitgegroeid tot een eigentijds en modern tuincentrum. Het begon met de verkoop van planten, potten en sfeerartikelen, maar heeft zich ontwikkeld tot een plek waar klanten kunnen genieten van een uitgebreid assortiment en deskundig advies, evenals een kop koffie of lunch in de Serre.Eigenaar Henk-Jan de Mooij is trots op het enthousiaste team van medewerkers. Het tuincentrum begon in 1999 met een focus op planten en sfeerartikelen, maar heeft sindsdien het assortiment uitgebreid met binnen- en buitenproducten, waaronder tuinmeubelen, waarvoor ze zelfs een eigen lijn hebben ontwikkeld.

De Serre, geopend in 2016, biedt klanten een plek om te ontspannen tijdens het winkelen. Het voorjaar is de drukste tijd van het jaar, maar het najaar is ook intensief vanwege de voorbereidingen voor het herfst- en kerstseizoen.

Meer informatie:
Tuincentrum De Mooij
Noordwijkerweg 36
2231 NL Rijnsburg
www.tuincentrumdemooij.nl

Publicatiedatum: