Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Haren, Clement en Melman verkopen Cotton Ball Lights

Nick van Haren, Bart Melman en Luc Clement hebben per 1 januari hun Cotton Ball Lights- en LEDR-activiteiten verkocht. "Het voelt gek om zo'n belangrijk deel van je leven over te dragen. Maar ik ben erg trots en dankbaar dat wij al die jaren met zo'n hecht team hebben mogen werken, met wie we lief en leed gedeeld hebben. Als team hebben we het bedrijf naar een nieuw niveau getild en er 2 krachtige merken van weten te maken", deelt Nick op social media.

Thijs Hagoort is de nieuwe trotse eigenaar van de merken Cotton Ball Lights en LEDR. "Enkele maanden geleden hebben wij maar liefst 238 pallets verhuisd. We hebben met het hele team en partners geknald om dit voor elkaar te krijgen. Ik wil dan ook iedereen bedanken en kijk uit naar een nieuwe uitdaging."


Nick van Haren.

Nick vervolgt: "Het was een ongelofelijke rit vol leermomenten, uitdagingen en groei. Een tijd die me geleerd heeft dat voor ieder probleem een oplossing of work-around bestaat, zolang je maar creatief bent. Daarnaast heeft het me de mogelijkheid geboden om naar 8 verschillende landen te reizen (waaronder China, Thailand en Oekraïne).

Met deze ervaringen op zak is het nu tijd om mijn brede kennis en interesses bij een ander bedrijf toe te gaan passen. Voor nu gaat de zoektocht richting (business-)controller functies, maar sta zeker open voor andere functies met een brede focus. Heel benieuwd waar mijn volgende hoofdstuk naartoe gaat", besluit Nick.

Het bedrijf is onderverdeeld in twee merken: LEDR en Cotton Ball Lights. Het merk Cotton Ball Lights bevat de Fairtrade gecertificeerde Cotton Balls in de vorm van unieke verlichting voor binnen en buiten. LEDR richt zich op trendy en gedurfde woonaccessoires.

Meer informatie:
Cotton Ball Lights
www.cottonballlights.com

LEDR
www.ledrshop.co

Publicatiedatum: