Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flagship-store Benelux

Nieuwe collecties schitteren bij Vondom-X-PW

Vondom, bekend van zijn outdoor designmeubelen, onthult de nieuwe collectie Tulum en Milos. De producten zijn te bewonderen bij Vondom-X-PW in Breda, de flagship-store in de Benelux.Tulum introduceert een fusie van natuurlijke materialen en geavanceerde technologie. Elk stuk is doordrenkt met de rustieke charme van Indonesisch teakhout, bekend om zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Milos is het resultaat van de eerste samenwerking met de gerenommeerde Franse ontwerper Jean-Marie Massaud. Deze collectie is een uitstekend voorbeeld van hoe eenvoud en functionaliteit kunnen samenkomen tot een elegante en comfortabele reeks buitenmeubelen.

"Tulum is meer dan alleen een collectie designmeubelen, het is een oase, een persoonlijke ruimte waar men kan leven en ervaringen delen met dierbaren," zegt Eugeni Quitllet, de ontwerper achter deze collectie. "Het belichaamt de vervulling van dromen, een uitnodiging om vrij te leven, waar ter wereld je ook bent. Tulum is jouw plek.""Met de Milos-collectie wilden we een reeks buitenmeubelen creƫren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uitnodigend en comfortabel", aldus Ger P.J. Spronk, Flagship-store-houder van Vondom. "Jean-Marie Massaud heeft een meesterwerk afgeleverd dat perfect past bij de filosofie van Vondom: het bieden van hoogwaardig design dat zowel esthetisch als functioneel is." Collectie Milos omvat een scala aan stukken, waaronder loungestoelen, banken, ligbedden, planters, bijzettafels en meer.

Deze nieuwe collectie van Vondom markeert een evolutie in de wereld van designmeubelen, waar functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid samenkomen om een tijdloze ervaring te bieden.Voor meer informatie over Tulum, de Milos-collectie en andere producten van Vondom, kun je contact opnemen met Ger P.J. Spronk via 06- 51 36 28 78 of info@vondom-x-pw.nl

Meer informatie:
Vondom-X-PW
Spinveld 22
4815 HS Breda
06 -51 36 28 78
info@vondom-x-pw.nl
www.vondom-x-pw.nl

Publicatiedatum: