Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15.000 bezoekers verwacht op tuintrendspektakel

Kees Smit Tuinmeubelen is klaar om het nieuwe tuinseizoen feestelijk af te trappen en nodigt iedereen van harte uit om het Tuintrend Event te bezoeken. Tijdens het evenement op 9 en 10 maart in de Experience Store XXL in Venlo is alles aanwezig om het buitenleven op zijn mooist te vieren. De organisatie verwacht zeker 15.000 bezoekers.

Niemand minder dan tuinexpert Ivo Putman van het televisieprogramma "De grote Tuinverbouwing" gaat de bezoekers inspireren om hun droomtuinen te realiseren. Tijdens het event geeft hij tips en tricks over alles in en rondom de tuin. Ook is er tijd om met Ivo in gesprek te gaan over persoonlijke tuindilemma's.Tuintrends 2024
Elk jaar ontwikkelen de Store & concept designers van Kees Smit Tuinmeubelen nieuwe, innovatieve en eigentijdse tuintrends. De bezoekers beginnen hun winkelreis in de inspiratiezones waar de trends in echte tuinen tot leven komen.

Tijdens het eventweekend zijn speciale trendpleinen aanwezig waarop er nog meer te beleven valt. Regionale en landelijke groenbedrijven presenteren hier innovatieve en duurzame oplossingen voor verschillende uitdagingen in de tuin. Met maar liefst 30 standhouders, in de 8.000 m² Experience Store XXL, is er volop tuininspiratie voor iedere bezoeker. Moderne, klassieke of innovatieve tuinideeën? Het Tuintrend Event heeft voor ieder wat wils.

Professionele workshops
Naast informatieve sessies en gesprekken worden er ook creatieve workshops aangeboden, waarbij de bezoekers zelf de handen uit de mouwen kunnen steken. Onder professionele begeleiding schilderen bezoekers zijn of haar buitenleven op z'n mooist, maken een wandhanger uit de tuintrend Green Groove of creëren een moodboard van zijn of haar droomtuin. De workshops vinden dagelijks plaats.

Geluksvogels kunnen aan het Rad van Voortuin draaien of grabbelen in de schatkist om kans te maken op toffe prijzen. Deze prijzen hebben een totale waarde van wel € 20.000. Ook worden er tijdens de "Tuin van Trots" twee personen per dag in het zonnetje gezet. Aanmelden hiervoor kan op de website van Kees Smit Tuinmeubelen. De gelukkigen ontvangen tijdens dit moment naast warme woorden ook attenties van De Grote Tuinverbouwing en Kees Smit Tuinmeubelen.

Meer informatie:
Kees Smit Tuinmeubelen
Ariënsstraat 100
5912 PZ Venlo
www.keessmit.nl

Publicatiedatum: