Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pionier in mobiele outdoor keukens gaat in zee met Vincent Van Duysen

Pionier in mobiele buitenkeukens, indu+, onthult in samenwerking met Vincent Van Duysen "het ultieme recept voor liefhebbers van outdoor cooking en high-end design. Shotō, een iconische collectie, belichaamt niet alleen de visionaire ontwerpfilosofie van Van Duysen, maar sluit ook naadloos aan op het compromisloos streven van indu+ naar innovatie en kwaliteit."

Esthetiek heeft altijd een centrale rol gespeeld bij het Belgische indu+. "Als vooraanstaande internationale speler op het gebied van mobiele buitenkeukens tilt het merk zijn verfijnde 'signature look' naar nieuwe hoogten met Shotō, het summum van architectonisch geïnspireerd keukendesign", zo laat men weten.

"Deze design samenwerking met Vincent Van Duysen markeert een belangrijke mijlpaal voor ons," zegt Olivier Taillieu, oprichter van indu+. "Het vertrouwen van Vincent in onze expertise en vakmanschap om zijn internationaal gerenommeerde ontwerpen tot leven te brengen, onderstreept onze toewijding om outdoor cooking te transformeren tot een buitengewone ervaring."

"Shotō" - Japans voor Archipel - is een esthetisch verfijnde serie buitenkeukens met structurele lijnen die de architectonische taal van Van Duysen weerspiegelen.

"Ik streef in al mijn projecten naar perfecte harmonie. Het doel was dan ook om een tijdloze, toegankelijke collectie te ontwerpen die niet alleen mijn visie vertegenwoordigde, maar ook trouw bleef aan de principes van indu+ zoals innovatie en kwaliteit," aldus Vincent Van Duysen.

Comfortabel Koken
Shotō is niet alleen een lust voor het oog, maar bewijst zich ook als gebruiksvriendelijk design. De strakke vormgeving maakt het moeiteloos om de ideale opstelling te creëren. De trolleys zijn eenvoudig te verplaatsen, waardoor je met plezier aan de slag gaat in deze exclusieve buitenkeuken.

Het ergonomisch gebruiksgemak van Shotō vertaalt zich onder meer in de afgeschuinde randen, waardoor snijplanken en andere accessoires een optimale plek krijgen.

Alle indu+ kookplaten en accessoires kunnen worden gecombineerd met de Shotō-modules, waardoor je een ongeëvenaarde flexibiliteit en eindeloos kookplezier in de buitenlucht ervaart.

Shotō is een veelzijdige compositie bestaande uit 3 verschillende modules: Signature, Essential en Harmony, met prijzen vanaf respectievelijk €10.500, €9.000 en €4.000. Dankzij een hoogwaardige selectie aan materialen en kleuren heb je zelf de regie over het ontwerp.

Door het gebruik van duurzame materialen kun je jarenlang in stijl genieten van culinaire hoogtepunten in de tuin of op het terras.

Meer informatie
indu+
http://www.induplus.com

Publicatiedatum: