Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marcel Muller en Derkjan Schepers breiden samenwerking verder uit

Met de ondertekening van de laatste formele stukken bij de notaris, heeft Derkjan Schepers zijn belang in Muller Licht BV per 1 januari 2024 substantieel weten uit te breiden. De verkoop van deze aandelen is voor Marcel Muller een logisch vervolg, en bevestiging van ruim 20 jaar goed samenwerken met Derkjan. Sinds 2014 is Derkjan aandeelhouder, en hij heeft de afgelopen jaren bewezen over voldoende capaciteiten te beschikken om ook de volgende stap te zetten.


Derkjan Schepers en Marcel Muller.

Muller Licht BV is sinds 1997 actief in de verlichtingsbranche, en heeft zich de afgelopen jaren met tal van gerealiseerde projecten goed op de kaart weten te zetten in heel Nederland. Muller Licht is en blijft een no-nonsense bedrijf, waar je voor een lichtadvies terecht kunt maar ook voor de levering van de producten. "Wij blijven de huidige koers voortzetten, en zullen blijven doen wat wij doen", aldus Muller Licht.

Derkjan is blij met deze volgende stap, en zal samen met Marcel en het team van zes medewerkers blijven werken aan het realiseren van de mooiste verlichtingsprojecten. "Wij willen alle bestaande klanten en leveranciers heel erg bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen, en wij zien de toekomst samen met jullie zeer positief tegemoet."

Meer informatie:
Muller Licht
Meulenakker 1
7841 EP Sleen
0591 634550
info@mullerlicht.nl
www.mullerlicht.nl

Publicatiedatum: