Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hörmann en Renson slaan de handen in elkaar

Maximale integratie resulteert in een sterke architecturale uitstraling. Door de krachten te bundelen antwoorden Renson en Hörmann nu nog beter op die vraag uit de markt. Met een kantelpoort bekleed met aluminium gevelprofielen stellen ze een nieuwe totaaloplossing voor.

Dat Hörmann en Renson elkaar hebben gevonden hoeft niet te verbazen. Beide fabrikanten combineren kwaliteit en duurzaamheid met een sterke focus op esthetische meerwaarde. Die missie zetten ze nu samen verder met de nieuwe kantelpoort van Hörmann, afgewerkt met Renson-gevelbekleding. De lat ligt even hoog als altijd. Na strenge kwaliteitstesten op de Hörmann-site in Legnica is de technische goedkeuring een feit.Made to measure
Samen namen de twee partners het poorttype ET 500 onder handen. Dit is een binnen de gevel draaiende kantelpoort ontwikkeld door Hörmann. De stille werking, goede isolatie en het veilige sluitsysteem maken dit type een hoogwaardige oplossing voor inpandige garages. De poort is namelijk ontworpen voor een levensduur van minstens 250.000 cycli.

Deze poort is nu dus letterlijk in een nieuw jasje gestoken. "Samen met Hörmann hebben we deze gecombineerde oplossing ontwikkeld en zetten we ze ook in de markt vanuit een uniforme marketingstrategie", legt Dieter Bodvin, Head of Sales EU5 van Renson uit. "Onze aluminium gevelbekleding heeft een grote meerwaarde voor deze 'up and over' garagepoort. De technische goedkeuring van onze profielen was alvast een bevestiging van het duurzame en betrouwbare eindproduct, dat steeds op maat wordt geproduceerd – door Hörmann en Renson – en door een erkende plaatser wordt geïnstalleerd." ​ Dennis Croes, algemeen directeur Hörmann, vult aan: "Als twee sterke kwalitatieve merken goed samenwerken resulteert dit gegarandeerd in een prachtig product inzake duurzaamheid en design. Onze ET500 poort bekleed met Renson Linarte is hier een uitstekend voorbeeld van."

Comfort voor de plaatser en de bewoner
Met een systeem dat een kantelpoort en hoogwaardige gevelbekleding perfect verenigt, is de installateur zeker van een vlotte installatie met een kwalitatief resultaat. Onder meer de technische tekeningen van de totaaloplossing zijn een handige tool. Ook de eindklant plukt de vruchten van deze nieuwe samenwerking, elke dag opnieuw. De duurzame materialen vragen amper onderhoud en de bediening van de poort is uitermate veilig. En dat alles in een uniforme look-and-feel voor een harmonisch gevelbeeld, met de doorgedreven integratie- en personalisatiemogelijkheden van Linarte als grote troef.

Meer informatie:
Renson
www.renson.eu

Hörmann
www.hormann.nl

Publicatiedatum: