Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Messe Frankfurt breidt portfolio in de VS uit en verwerft aandeel in LightFair

Messe Frankfurt breidt haar portfolio in de VS uit. Voortaan zullen LightFair in Las Vegas en New York deel uitmaken van het internationale netwerk van het merk Light + Building. In de toekomst zal Messe Frankfurt de vijfdaagse vakbeurs samen met een begeleidende conferentie voor de International Association of Lighting Designers (IALD) en de Illuminating Engineering Society (IES) organiseren. De volgende editie van de vakbeurs voor architecturale en commerciële verlichting staat gepland om plaats te vinden in het Las Vegas Convention Center tussen 4 en 8 mei 2025.

LightFair is het nieuwe lid in het netwerk van Light + Building. Foto: Messe Frankfurt Inc.

Zoals Wolfgang Marzin, President en Chief Executive Officer van Messe Frankfurt, benadrukt: 'Met de uitgebreide ervaring van onze partners IALD en IES in Noord-Amerika en de staat van dienst van Messe Frankfurt als organisator van toonaangevende internationale vakbeurzen voor bouwtechnologie, bundelen we onze gezamenlijke krachten. Deze strategische beslissing stelt ons ook in staat om onze expertise in de VS in te zetten.'

Constantin von Vieregge, President en CEO van de Amerikaanse dochteronderneming van Messe Frankfurt, Messe Frankfurt Inc, voegt toe: 'Het ondertekenen van deze overeenkomst brengt de expertise van Messe Frankfurt – bekend om zijn succesvolle staat van dienst bij het organiseren van wereldklasse handelsevenementen met Light + Building, de toonaangevende vakbeurs ter wereld voor verlichting en bouwtechnologie – en de visionaire aanpak van de verenigingen IES en IALD op het gebied van commerciële verlichting samen. De synergieën die we delen markeren een belangrijke stap vooruit in het bevorderen van de industrie en beloven een ongeëvenaard platform voor professionals uit de industrie, vernieuwers en belanghebbenden.'

Met meer dan 500 exposanten en duizenden topkopers is LightFair het grootste evenement voor architecturale en commerciële verlichting in Noord-Amerika. Met een primaire focus op toekomstgerichte innovaties, een op ervaring gerichte tentoonstellingsruimte, een groot aantal nieuwe producten, netwerkmogelijkheden en een breed scala aan trainingsmogelijkheden, stelt LightFair nieuwe normen voor lichtontwerp en innovatieve verlichtingstechnologieën in de Verenigde Staten.

Al meer dan 20 jaar brengt Light + Building – de toonaangevende vakbeurs ter wereld voor verlichting en bouwtechnologie – fabrikanten uit de gebieden verlichting, elektrotechniek, huis- en gebouwautomatisering, en genetwerkte beveiligingstechnologie samen met architecten, ontwerpers, interieurontwerpers, professionele planners, ingenieurs en retailers in Frankfurt en over de hele wereld. De samenwerking met LightFair vergroot het internationale merknetwerk van Light + Building tot een totaal van dertien evenementen wereldwijd. Messe Frankfurt is vertegenwoordigd in de groeimarkten van Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten met vakbeurzen voor verlichting en bouwtechnologie.

LightFair maakt deel uit van de Light + Building technologiebeurzen over de hele wereld. De toonaangevende beurs is Light + Building, die elke twee jaar plaatsvindt in Frankfurt am Main en dit jaar haar deuren opent tussen 3 en 8 maart.

LightFair 2025 wordt gehouden in Las Vegas tussen 4 en 8 mei.

Meer informatie:
Light + Building
www.light-building.com

Publicatiedatum: