Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Tuincentra profiteren van warme krokusvakantie'

Het warme weer tijdens de krokusvakantie heeft geleid tot een aanzienlijke stijging in omzet voor tuincentra, met een toename van tien tot veertig procent vergeleken met normale periodes. Tuincentrum Bloemenland in Laakdal en tuincentrum Rijmenants in Massenhoven melden een aanzienlijke stijging in bezoekersaantallen en omzet, met een sterke vraag naar paastakken, primula's en voorjaarsbloeiers.


Tuincentrum Rijmenants in Massenhoven.

Echter, zaakvoerders benadrukken dat een slechte week tijdens de traditionele piekmaanden in april en mei de goede resultaten van januari en februari teniet kan doen. Desondanks is er een stijging in de verkoop van tuinmeubelen, barbecues en tuinplanten opgemerkt. Tuincentrum Thiels in Booischot ziet ook een toename in omzet en merkt op dat seizoenen verschuiven, waarbij klanten vroeger in het jaar al interesse tonen in tuinproducten. Ondanks de positieve vooruitzichten, waarschuwen zaakvoerders voor mogelijke vorstschade aan vroeg bloeiende planten.

Bron: GVA

Publicatiedatum: