Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

33 ontwerpen maken kans op de Designplus Award van Light + Building

De jury van de Designplus Award van Light + Building heeft haar beslissing genomen: 33 ontwerpen zijn geselecteerd als genomineerden. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op de eerste dag van de beurs, 3 maart 2024, in de Design Plaza. De bekroonde producten worden ook gepresenteerd tijdens Light + Building in een exclusieve speciale show in de foyer van Hal 5.1.


Deelnemers aan de juryvergadering. Van links naar rechts: Johannes Möller, Philipp Kaiser, Katja Winkelmann, Ulrike Brandi, Franziska von Schumann, Amandus Samsøe Sattler, Annika Egloff-Schoenen, Robert Volhard, Anna Moldenhauer.

Een onafhankelijke jury van experts heeft zorgvuldig 33 genomineerden geselecteerd met opmerkelijke ontwerpprestaties uit een groot aantal inzendingen van meer dan honderd. Het selectieproces verliep over meerdere fasen, van de identificatie van genomineerden tot de uiteindelijke bepaling van de winnaars. De evaluatiecriteria van de jury - bestaande uit branchekenners zoals Amandus Samsøe Sattler (ensømble studio architektur, President DGNB e.V.), Annika Egloff-Schoenen (Directeur, Fachverlag Dr. H. Arnold GmbH), Katja Winkelmann (Eigenaar Licht 01, Lighting Design), Ulrike Brandi (Directeur Brand Licht) en Stylepark (Magazine & Platform voor Architectuur en Design) - weerspiegelden de hoogste kwaliteitsnormen.

"Ik vind het uitstekend dat Messe Frankfurt deze prijs organiseert in samenwerking met Stylepark," zegt jurylid Ulrike Brandi. "Het gehele scala aan inzendingen omvat een veelheid aan fascinerende oplossingen die zeker een bezoek aan de fabrikanten op de beurs de moeite waard maken."

Meer informatie:
Light + Building
www.light-building.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: