Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voormalige beddenwinkel van 5000m² krijgt nieuw leven

In het hart van Leerdam vindt momenteel een opvallende transformatie plaats: de voormalige beddenwinkel van ruim 5000m² wordt omgevormd tot 'De Constructie', een nieuw multifunctioneel vastgoedproject met 71 multifunctionele units. Het project biedt een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende doelgroepen, variërend van zelfstandige professionals tot hobbyisten en kleine ondernemers.



'De Constructie' komt voort uit de visie van een team van ervaren vastgoedprofessionals, waaronder Willemijn Sturrus, die bekendheid verwierf met haar eerdere succes als eigenaar van Sweet Jewellery. Dit nieuwe project markeert een belangrijke mijlpaal in Sturrus' ondernemersreis, waar ze haar talent voor innovatie en haar passie voor het ondersteunen van anderen in het bereiken van hun doelen inzet.

Het project richt zich op diversiteit en flexibiliteit, met units van verschillende groottes die geschikt zijn voor een verscheidenheid aan activiteiten. Van kleine businessunits voor zelfstandigen tot ruimtes voor ambachtelijke activiteiten, 'De Constructie' biedt een platform voor ondernemers om hun dromen waar te maken', aldus Willemijn Sturrus.



Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij 'De Constructie'. Het project wordt gebouwd met een focus op milieuvriendelijke en energiezuinige maatregelen, in samenwerking met groene aannemers. Hierdoor wordt niet alleen een stimulerende en inspirerende omgeving gecreëerd voor ondernemers, maar wordt ook een positieve impact op het milieu nagestreefd.

Met de lancering van de website van 'De Constructie' en de eerste interesse van potentiële huurders en kopers, markeert deze fase een spannende stap vooruit voor het project. Het team kijkt vol verwachting uit naar de verdere ontwikkeling van 'De Constructie' en de rol die het zal spelen in het ondersteunen van ondernemerschap en gemeenschapsvorming in Leerdam.

Meer informatie:
De Constructie
www.deconstructieleerdam.nl

Publicatiedatum: