Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Swiss Sense-flagshipstore heropend na brand

Afgelopen weekend was het feest in Son. Zaterdag gingen de deuren open van een compleet vernieuwde Swiss Sense Flagship Store. De winkel heeft een gigamake-over gehad. Een gloednieuwe winkel met volop aandacht voor alles "dat nodig is voor een goede nachtrust en waar het voor klanten nog gemakkelijker is om hun droombed samen te stellen".



In november 2023 werd de meubelboulevard Ekkersrijt in Son, vlakbij Eindhoven, opgeschrikt door een verwoestende brand bij Leen Bakker, vermoedelijk aangestoken. Naast Leen Bakker raakten zeven andere winkels, waaronder Swiss Sense, Kwantum, Beddenreus en Beter Bed, beschadigd en moesten tijdelijk hun deuren sluiten. Bijna zes maanden later vierden Kwantum en Leen Bakker hun heropening eind april, terwijl Swiss Sense ook weer op het vertrouwde adres op Ekkersrijt te vinden is. De heropeningsdatum van Beddenreus en Beter Bed moet nog worden aangekondigd. Dat meldt indebuurt Eindhoven.



Meer informatie:
Swiss Sense
www.swisssense.nl

Publicatiedatum: