Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grootste Beter Bed Experience is geopend

Vorige week werd op feestelijke wijze de officiële opening van de derde Beter Bed Experience gevierd op bedrijventerrein De Noordschil in Baarn. Na het succes van de eerste twee Beter Bed Experiences in Groningen en Eindhoven, opent de derde vestiging nu in Baarn met een oppervlakte van 1633 m². Daarmee is het de grootste winkel van de slaapspecialist tot nu toe. De burgemeester van Baarn, Mark Röell en actrice Marly van der Velden knipten samen het openingslint door. Dit hele weekend maken bezoekers kans op het winnen van een gloednieuwe boxspring.


De burgemeester van Baarn (Mark Röell) en actrice Marly van der Velden bij de opening van de Beter Bed Experience Store.

Objectief, datagedreven slaapadvies
Met de opening van de Experience in Baarn rolt Beter Bed zijn nieuwste winkelconcept verder uit. In de winkel ervaren consumenten een volledige slaapomgeving waarbij dag en nacht centraal staan. Perijn Hoefsloot, directeur marketing vertelt: "Met deze winkel maken we onze 'beter slapen, beter leven' belofte persoonlijk en tastbaar. Iedereen is anders, slaapt anders en heeft hierdoor andere slaapbehoeftes. In deze winkel bieden we de consument nieuwe inzichten dankzij verschillende tools. Zo combineren onze ervaren slaapadviseurs hun jarenlange kennis met de data van onze Beter Slapen ID lichaamsscan. Hierdoor kunnen we iedereen voorzien van het meest objectieve en persoonlijke slaapadvies. Onderzoek laat zien dat de beoordeling van de slaapkwaliteit hierdoor stijgt van een 6,7 naar een 8. Een stijging van maar liefst 19,4%", vervolgt Perijn.

Objectief, datagedreven slaapadvies
Met de opening van de Experience in Baarn rolt Beter Bed zijn nieuwste winkelconcept verder uit. In de winkel ervaren consumenten een volledige slaapomgeving waarbij dag en nacht centraal staan. Perijn Hoefsloot, directeur marketing vertelt: "Met deze winkel maken we onze 'beter slapen, beter leven' belofte persoonlijk en tastbaar. Iedereen is anders, slaapt anders en heeft hierdoor andere slaapbehoeftes. In deze winkel bieden we de consument nieuwe inzichten dankzij verschillende tools. Zo combineren onze ervaren slaapadviseurs hun jarenlange kennis met de data van onze Beter Slapen ID lichaamsscan. Hierdoor kunnen we iedereen voorzien van het meest objectieve en persoonlijke slaapadvies. Onderzoek laat zien dat de beoordeling van de slaapkwaliteit hierdoor stijgt van een 6,7 naar een 8. Een stijging van maar liefst 19,4%", vervolgt Perijn.Vernieuwde, interactieve kussenwand
In Baarn ligt nu de meest uitgebreide kussencollectie van Nederland. Naast de eigen merken van Beter Bed, biedt de winkel ook een assortiment van bekende merken aan zoals TEMPUR, M line, Silvana en Cloudpillo. De interactieve kussenwand maakt het voor consumenten makkelijker om de juiste keuze te maken. Videocontent voorziet hen hierbij van alle benodigde informatie. Vervolgens kunnen de kussens direct uitgeprobeerd worden tijdens het proefliggen.

Hiernaast biedt Beter Bed Baarn een uitgebreid assortiment aan boxsprings, bedden, (top)matrassen, bedbodems en beddengoed zoals de bed- en boxspringcollectie van het eigen merk B Bright waarmee je mixt en matcht in stijl en comfort. Naast de eigen merken van Beter Bed, biedt de winkel diverse, bekende merken in de verschillende categorieën aan zoals Emma, M-line, Beddinghouse en Kayori.

Winactie: boxspring als hoofdprijs
Gedurende het openingsweekend maken bezoekers kans op het winnen van een boxspring. Deelnemers mogen raden hoeveel golfballen er op een boxspring in de winkel liggen en kunnen hun schatting en gegevens achterlaten. De deelnemer die het exacte aantal raadt of daar het dichtst bij zit, wint de hoofdprijs: een gloednieuwe boxspring.

Beter Bed Experience Baarn draagt bij aan divers winkelaanbod
De opening van Beter Bed op bedrijventerrein De Noordschil is een betekenisvolle ontwikkeling voor Baarn. Burgemeester Mark Röell sprak zijn waardering uit over de toevoeging: "Met Beter Bed verwelkomen we een bekende retailer in de gemeente. Het biedt nieuwe mogelijkheden voor lokale werkgelegenheid en draagt bij aan de diversiteit van ons winkelaanbod. Dit ondersteunt de groei en dynamiek van het winkellandschap in Baarn en toont dat onze gemeente een aantrekkelijke locatie is voor grote retailers." Perijn Hoefsloot beaamt dat.

Meer informatie:
Beter Bed
Bedrijventerrein De Noordschil Baarn
Hermesweg 2A
3741 GP Baarn
www.beterbed.nl

Publicatiedatum: