Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandsch Slapen keert terug in Groenekan: "Dit jaar betrekken we Fort Voordorp"

Hollandsch Slapen komt terug in Groenekan. Op maandag 9 en dinsdag 10 september 2024 wordt het evenement gehouden. "Dit jaar betrekken we het prachtige Fort Voordorp in Groenekan, een locatie die al eerder het toneel was van Hollandsch Slapen in 2016. Deze plek heeft een transformatie ondergaan sinds onze laatste keer hier, met nieuwe eigenaren en een vernieuwde inrichting", aldus de organisatie van Hollandsch Slapen.


Fort Voordorp in Groenekan.

Gezamenlijke huisshow
Stap binnen en laat je verwennen met een overvloed aan nieuwe producten en modellen, speciaal geselecteerd voor de Nederlandse slaapvakhandel. Van bedden tot bedtextiel, boxsprings tot dekbedden, en nog veel meer, alles is hier om te bewonderen en te ervaren. Maar het gaat niet alleen om de producten; het draait ook om het delen van kennis en het versterken van relaties die je als retailer helpen om klanten nog beter van dienst te zijn.

Extra interessant voor retailers
Maar dat is nog niet alles. Ook dit jaar zijn er een aantal gespecialiseerde organisaties op het gebied van ICT, warehousing, inrichting en recycling aanwezig, die allemaal bijdragen aan jouw succes als retailer.

En last but not least: netwerken. Hollandsch Slapen biedt de gelegenheid om vakcollega's te ontmoeten, te genieten van lekker eten en drinken en te ontspannen in de sfeervolle ambiance van Fort Voordorp. Aanmelden kan nu al via de website.

Meer informatie:
Hollandsch Slapen
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan
www.hollandschslapen.nl

Publicatiedatum: