Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Slaapexpert en -coach Floris Wouterson en M line slaan de handen ineen

Slaap Performance Coach Floris Wouterson en toonaangevend slaapinnovatiemerk M line bundelen hun krachten om het bewustzijn van een goede nachtrust te vergroten.
De gezamenlijke inspanningen zullen zich richten op het delen van educatief materiaal, het geven van praktische slaaptips en het bevorderen van een cultuur van meer 'slaapbewustzijn' binnen de samenleving.

"Wij geloven dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gezond en productief leven," zegt Floris Wouterson. "Samen met M line willen we mensen voorzien van de kennis en middelen die ze nodig hebben om hun slaap te optimaliseren en zo hun kwaliteit van leven (sterk) te verbeteren."


Slaap Performance Coach Floris Wouterson.

Als pionier op het gebied van slaapinnovatie is M line verheugd over de samenwerking. "Bij M line staat het creëren van de ideale slaapomgeving centraal in alles wat we doen", zegt Sharon van Kempen, marketing manager bij M line. "Door samen te werken met Floris Wouterson zijn we in staat om ons gezamenlijke doel te realiseren: het bevorderen van een gezonde slaapcultuur in Nederland."

Met een gedeelde passie voor het bevorderen van gezonde slaapgewoonten, zullen Floris Wouterson en M line gezamenlijke inspanningen leveren om het publiek te informeren over de vele voordelen van een kwalitatieve slaap. Als gerespecteerd slaapexpert en -coach brengt Floris Wouterson zijn diepgaande kennis en ervaring over slaap naar de samenwerking, terwijl M line zijn expertise op het gebied van hoogwaardige slaapsystemen en innovatieve technologieën bijdraagt.

Meer informatie:
Dutch Bedding Company
Linie 27
5405 AR Uden
+31 (0)413 24 30 51
[email protected]
www.dbcinternational.nl

Floris Wouterson – Slaap Performance
Anemonelaan 7
2970 Schilde-Antwerp
[email protected]
www.floriswouterson.com

Publicatiedatum: