Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anita Le Grelle: 14 nieuwe lampen voor Serax

Anita Le Grelle, de getalenteerde Belgische keramiste, viert een decennium van artistieke samenwerking met Serax met de lancering van maar liefst veertien nieuwe lampen. In de afgelopen 10 jaar heeft Le Grelle haar intuïtieve en dromerige creativiteit gebruikt voor een uitgebreide lijn serviesgoed, maar zet nu haar kenmerkende stijl voort in een reeks opmerkelijke lampontwerpen.

In een opvallende verschuiving in haar creatieve traject, heeft Le Grelle voor de eerste keer geëxperimenteerd met het verfijnde bone china porselein, waardoor een prachtig doorschijnend effect ontstaat wanneer de lampen worden aangezet. De collectie straalt een subtiele en fascinerende licht uit, waardoor in elke ruimte een sfeer van pure poëzie en verfijning wordt gecreëerd.

Deze nieuwe reeks lampen in steen en/of bone china weerspiegelt Le Grelle's ongeëvenaarde vakmanschap en haar vermogen om kunst en functionaliteit te combineren. Elk stuk belichaamt zijn unieke artistieke visie en passie voor het creëren van tijdloze, esthetische objecten.

Deze lampencollectie zal ongetwijfeld een ongeëvenaarde charme toevoegen aan hedendaagse interieurs wereldwijd.

Meer informatie:
Serax
info@serax.com
www.serax.com

Publicatiedatum: