Anita Le Grelle, de getalenteerde Belgische keramiste, viert een decennium van artistieke samenwerking met Serax met de lancering van maar liefst veertien nieuwe lampen. In de afgelopen 10 jaar heeft Le Grelle haar intuïtieve en dromerige creativiteit gebruikt voor een uitgebreide lijn serviesgoed, maar zet nu haar kenmerkende stijl voort in een reeks opmerkelijke lampontwerpen.

In een opvallende verschuiving in haar creatieve traject, heeft Le Grelle voor de eerste keer geëxperimenteerd met het verfijnde bone china porselein, waardoor een prachtig doorschijnend effect ontstaat wanneer de lampen worden aangezet. De collectie straalt een subtiele en fascinerende licht uit, waardoor in elke ruimte een sfeer van pure poëzie en verfijning wordt gecreëerd.

Deze nieuwe reeks lampen in steen en/of bone china weerspiegelt Le Grelle's ongeëvenaarde vakmanschap en haar vermogen om kunst en functionaliteit te combineren. Elk stuk belichaamt zijn unieke artistieke visie en passie voor het creëren van tijdloze, esthetische objecten.

Deze lampencollectie zal ongetwijfeld een ongeëvenaarde charme toevoegen aan hedendaagse interieurs wereldwijd.

Meer informatie:
Serax
info@serax.com
www.serax.com