Het balkon is voor veel mensen een onmisbaar verlengstuk van hun appartement. Het biedt snel toegang tot het gezellige buitenleven. Met de beperkte ruimte is het wel essentieel om een goed ingericht balkon te hebben met voldoende plek voor gezelligheid en ontspanning. Met de nieuwe producten van Jysk voor het balkon is het eenvoudig om de ruimte optimaal te benutten zonder afbreuk te doen aan de gezelligheid.Ruimte voor socializen
De klaptafel Vandrefalk van massief acaciahout is met zijn compacte ontwerp geschikt voor op het balkon. De tafel stelt je in staat om ‘s ochtends in alle rust te genieten van een goede kop koffie of om heerlijk te lunchen met iemand speciaal. Als de tafel niet wordt gebruikt, kan hij eenvoudig worden ingeklapt om ruimte te besparen. De ingebouwde balkonbox biedt ook de mogelijkheid om een lentesfeer te creëren met geurende bloemen en kruiden.

Natuurlijke oase
De plantenbak Trana heeft een vast rek, waardoor klimplanten de hoogte in kunnen. Zo wordt het balkon een natuurlijke oase voor ontspanning tussen de groene planten en kleurrijke bloemen. De tuinbank Ugilt van massief acaciahout past in deze natuurlijke oase en biedt ruimte voor bezinning met een goed boek in de warme lentezon.

Verleng de avonden op het balkon
Het tuinkussen Mygfjed, verkrijgbaar in diverse kleuren, is een aanvulling op het lentebalkon en nodigt je uit om achterover te leunen en te ontspannen. Met hulp van verlichting kun je op een gemakkelijke manier nog meer gezelligheid creëren. Je kunt de batterijlamp Gulspurv gemakkelijk plaatsen waar je wat extra licht nodig hebt, zodat je ook na zonsondergang nog een aangename avond hebt.De nieuwe producten zijn sinds 5 februari verkrijgbaar in alle winkels en op de website.

Meer informatie:
Jysk
www.jysk.nl