Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Sfeerlicht zet de toon in de slaapkamer'

Maar liefst 89% van de Nederlanders geeft aan dat licht voor hen van invloed is op de sfeer en gezelligheid en op hoe we ons voelen, ook in de slaapkamer. Nederlanders zeggen namelijk massaal dat het juiste licht helpt zich beter in hun vel te voelen (87%) en goede sfeerverlichting dus ook de toon kan zetten voor een leuke nacht (76%). Dat laat WiZ Connected weten. Het bedrijf, eigendom van Signify, is leverancier van Internet of Things-softwareoplossingen die zich richt op het leveren van gebruiksvriendelijke, op Wi-Fi gebaseerde slimme verlichting.



De innovatieve slimme verlichting van WiZ Connected zet de toon voor een spannende nacht. Ga voor 'kaarslicht' of kies voor Valentijnsrood en laat het licht langzaamaan uitdoven om meteen in de mood te komen. Dankzij de handige WiZ-app of via Voice Control bestuur je de lampen waar én wanneer je maar wil.

Meer informatie:
WiZ Connected
www.wizconnected.com

Publicatiedatum: