Met nog maar een paar weken te gaan voordat de deuren opengaan, kan Light + Building wederom een toename in het aantal exposanten melden. Tot nu toe hebben meer dan 2130 bedrijven zich geregistreerd om hun innovatieve oplossingen en trends te presenteren op 's werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechnologie in Frankfurt am Main van 3 tot 8 maart 2024.

Begin maart zal het Frankfurt Messe- en Tentoonstellingscentrum de ontmoetingsplaats zijn voor de sectoren verlichting en gebouwentechnologie. Het niveau van internationaliteit onder de meer dan 2130 exposanten heeft 77 procent bereikt. Na Duitsland komen de meeste exposanten uit Italië, China, Turkije, Spanje, Polen, Oostenrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Griekenland. "Met nog maar een paar weken te gaan voordat de deuren opengaan, kunnen we melden dat we een krachtige eindsprint hebben ingezet met nog eens ruim 130 exposantregistraties sinds het einde van vorig jaar. Dit is opnieuw een positieve impuls voor de laatste fase tot aan het begin van de vakbeurs", zegt een verheugde Johannes Möller, Directeur van Light + Building.


Light + Building beslaat het spectrum van intelligente verlichtingstechnologie tot toekomstgerichte thuis- en gebouwentechnologie.

Het motto van de editie van 2024 van deze innovatieshow is 'Word Geëlektrificeerd'. Als basis voor een grotere duurzaamheid en een toekomstbestendige bouwsector legt 's werelds toonaangevende internationale vakbeurs de nadruk op elektrificatie. Daar zal de industrie hun verlichtingstrends presenteren, evenals innovaties op het gebied van elektrotechniek, thuis- en gebouwautomatisering en verbonden veiligheids- en beveiligingstechnologie, aan een publiek van architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, planners, ingenieurs, ambachtslieden en de handel.

Meer informatie:
Light + Building
www.light-building.messefrankfurt.com