Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aantal exposanten Light + Building wederom gestegen

Met nog maar een paar weken te gaan voordat de deuren opengaan, kan Light + Building wederom een toename in het aantal exposanten melden. Tot nu toe hebben meer dan 2130 bedrijven zich geregistreerd om hun innovatieve oplossingen en trends te presenteren op 's werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechnologie in Frankfurt am Main van 3 tot 8 maart 2024.

Begin maart zal het Frankfurt Messe- en Tentoonstellingscentrum de ontmoetingsplaats zijn voor de sectoren verlichting en gebouwentechnologie. Het niveau van internationaliteit onder de meer dan 2130 exposanten heeft 77 procent bereikt. Na Duitsland komen de meeste exposanten uit Italië, China, Turkije, Spanje, Polen, Oostenrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Griekenland. "Met nog maar een paar weken te gaan voordat de deuren opengaan, kunnen we melden dat we een krachtige eindsprint hebben ingezet met nog eens ruim 130 exposantregistraties sinds het einde van vorig jaar. Dit is opnieuw een positieve impuls voor de laatste fase tot aan het begin van de vakbeurs", zegt een verheugde Johannes Möller, Directeur van Light + Building.


Light + Building beslaat het spectrum van intelligente verlichtingstechnologie tot toekomstgerichte thuis- en gebouwentechnologie.

Het motto van de editie van 2024 van deze innovatieshow is 'Word Geëlektrificeerd'. Als basis voor een grotere duurzaamheid en een toekomstbestendige bouwsector legt 's werelds toonaangevende internationale vakbeurs de nadruk op elektrificatie. Daar zal de industrie hun verlichtingstrends presenteren, evenals innovaties op het gebied van elektrotechniek, thuis- en gebouwautomatisering en verbonden veiligheids- en beveiligingstechnologie, aan een publiek van architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, planners, ingenieurs, ambachtslieden en de handel.

Meer informatie:
Light + Building
www.light-building.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: