Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

90% van beursvloer spoga+gafa volgeboekt

Over ongeveer vijf maanden zal spoga+gafa 2024 plaats vinden. Voor die editie, van zondag 16 t/m dinsdag 18 juni, is al 90 procent van de geplande tentoonstellingsruimte volgeboekt. "Een hoge herboekingsgraad en de terugkeer van gerenommeerde exposanten, vooral uit Europa, vergroten de verwachting", laat de organisatie weten.



Het thema van 2024 is: Responsible Gardens. Onder dit centrale thema richt 's werelds grootste tuin- en barbecuebeurs zich op de verantwoordelijkheid die het draagt met betrekking tot de huidige en toekomstige uitdagingen en hun oplossingen met betrekking tot de rol die de tuin speelt in de samenleving. Samen met de groene sector zal spoga+gafa 2024 de verschillende niveaus van verantwoord gedrag onderzoeken in en rond privé-groene ruimtes, vanuit het perspectief van fabrikanten, leveranciers en consumenten.

Meer informatie:
spoga+gafa
www.spogagafa.com

Publicatiedatum: