"We zijn verheugd dat we Leonardo, een ander premium merk, kunnen vertegenwoordigen als licentiepartner van Sompex. Het in 1859 opgerichte familiebedrijf Glaskoch is met het merk Leonardo een bekende glasleverancier in Europa. Met de lancering in januari 2024 gaat ze van start met 4 verlichtingsseries van Leonardo. Exclusief geproduceerd door Sompex." Dat laat Robin Punt weten. Hij is distribiteur van Sompex in de Benelux.

De collectie is te zien op M&O (Parijs Hall 5a - M92-N91), op Ambiente (Hall 3.1 Stand C64) en op de VAKdagen in De Woonindustrie (op de 2e etage).

Het familiebedrijf Glaskoch is sinds 1859 een van de toonaangevende glasleveranciers in Europa. De vijfde generatie brengt met het merk Leonardo een Italiaanse levensstijl in huis en die staat voor de hoogste kwaliteit.
"De nieuwe collectie acculampen breidt het moderne verlichtingsdesign nu uit met stijlvolle, snoerloze armaturen voor thuis. Deze worden gekenmerkt door eenvoudige bediening, veelzijdige functies en de combinatie van intelligente technologie en subtiele emoties om een aangename sfeer in het dagelijks leven te creƫren."


"We hebben weer een leuke nieuwe collectie", vervolgt Robin Punt, die verantwoordelijk is voor de verkoop van de Sompex artikelen en zijn licentiepartners. "We waren natuurlijk reeds succesvol met de collectie van Villeroy & Boch Lights, de lampen die we voor Musterring hebben geproduceerd en met ons private label NewDes, maar met deze toevoeging van de licentierechten voor de Leonardo lampen ben ik heel blij en denk dat we ons leidende positie als de leverancier in acculampen hiermee kunnen versterken. We tonen deze serie op beurzen zoals Maison & Object, de week daarna op Ambiente en in mijn eigen showroom op De Woonindustrie in Nieuwengein."

Uitnodiging
"Ik nodig de klanten hierbij uit om al dat moois te komen bewonderen , zegt Robin enthousiast. "Maar mocht je niet op een van de beurzen zijn, bel me gerust voor een afspraak. Ik kom graag bij winkeliers langs. Maar wel na het beursseizoen. Nu eerst even knallen. Ik heb er zin in!", besluit Robin.

Parijs Hall 5a - M92-N91
Ambiente Hall 3.1 Stand C64
Woonindustrie 2e etage

Meer informatie:
Sompex Benelux
Robin Punt
06 53419444
robin@tijdpunt.nl
www.sompex.de