2024 start voor MoreSenz B.V. met een opmerkelijk hoofdstuk in haar geschiedenis. Na een vruchtbare samenwerking van maar liefst 15 jaar komt er een einde aan de partnership tussen Evert Hop en Ben van de Bunt. In een sfeer van goed overleg heeft Ben eind vorig jaar besloten 50% van de aandelen van Evert over te nemen, waarmee zij een bijzondere fase afsluiten.

De overname markeert niet alleen het einde van een tijdperk, maar opent tevens de deur naar nieuwe mogelijkheden en groei voor MoreSenz. Het bedrijf blijft onverminderd een betrouwbare partner voor alle opdrachtgevers en leveranciers, met behoud van dezelfde disciplines en vertrouwde aanspreekpunten.

De komende weken worden gewijd aan een soepele overdracht van Everts relaties en projecten naar ervaren collega's binnen het bedrijf. Evert zelf staat aan de vooravond van een persoonlijke ontdekkingsreis, waar hij zijn nieuwe passie zal verkennen. Een reis naar Antarctica staat hoog op zijn verlanglijstje.

In het licht van deze veranderingen bedankt MoreSenz Evert Hop voor de aangename samenwerking gedurende de afgelopen 15 jaar en wenst hem niets dan goeds voor de toekomst. Het bedrijf kijkt uit naar de uitdagingen en kansen die 2024 met zich meebrengt, vastbesloten om samen met het MoreSenz team te blijven groeien en schitteren.

"Samen met mijn MoreSenz team gaan wij wederom knallen en groeien in 2024!" verkondigt Ben van de Bunt vol enthousiasme. Het bedrijf nodigt iedereen uit om binnenkort persoonlijk kennis te maken en verheugt zich op een voortzetting van de succesvolle samenwerking.

MoreSenz is merkonafhankelijk en werkt samen met architecten, interieurbouwers, installateurs en eindgebruikers als adviserend partner. Het bedrijf is gespecialiseerd in verlichting, audio-video en domotica. Voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. MoreSenz is winnaar van de Crestron Europe Integration Award 2021 voor best audio/video project, de Crestron Best Lighting Application 2017, Crestron Integration Award 2015 & Ambitie Award 2014!

Meer informatie:
MoreSenz B.V.
www.moresenz.nl