Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4 Seasons Outdoor heeft nieuw afzetgebied in het vizier

"In omringende landen zijn we hard op weg om marktaandeel te winnen"

Na een periode waarin tuinmeubelen niet kon worden aangesleept, werd er begin dit jaar pas op de plaats gemaakt. De sector kende namelijk een stroeve start van het buitenseizoen. Hier en daar hoorde je dat de verkopen zo'n 20% achterbleven. Dit gold echter niet voor iedereen. In mei, toen veel ondernemers met de handen in het haar zaten, liet 4SO al weten dat ze zich nergens zorgen over maakten. Een deel van de verkooppunten verkoopt juist erg goed en heeft veel hogere orderwaardes, zoals Cees Wevers destijds meldde.


Cees Wevers van 4 Seasons Outdoor.

Deze lijn werd de rest van het jaar doorgetrokken, waardoor de focus alweer vol op het komende jaar gericht is. Want ook 2024 belooft weer interessant te worden voor het bedrijf uit Beuningen. "Met een partnerschap in Duitsland en Engeland, en een eigen onderneming in Belgiƫ zijn we in omringende landen hard op weg om aandeel in deze markten te winnen", legt Cees uit.Frankrijk in het vizier
Volgend jaar zijn er grootse plannen om ook in Frankrijk uit te breiden. "In ieder land is er weer een ander klimaat om in te ondernemen, toch zijn we ervan overtuigd dat ons assortiment zich in veel landen onderscheidt." Mede hierdoor overweegt 4SO om deel te nemen aan Maison&Objet. "Als we hier ons merk kunnen presenteren in onze stijl, zouden we veel nieuwe klanten kunnen overtuigen. Met onze nieuwe showroom in Belgiƫ is een mooi vervolg te geven om in Frankrijk grote stappen te kunnen zetten." Op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht en proberen ze zicht te krijgen op de retail.Digitale wereld
Ook in de digitale wereld ontwikkelt 4SO zich door. Al vele jaren zijn de tuinmeubelen verkrijgbaar bij speciaalzaken in binnen- en buitenland. Maar behalve in die ruim 250 winkels wereldwijd, kun je de (nieuwe) collecties nu ook vinden in 3D. "Ontwerpers, architecten en hoveniers kunnen nu onze meubelen integreren in hun ontwerpen. Of je nu zelf je tuin opnieuw gaat vormgeven of als je deze laat ontwerpen, vrijwel alle tuinmeubels zijn beschikbaar." De 3D-ontwerpen zijn terug te vinden in de Sketchup-bibliotheek of te downloaden op aanvraag.

"De nieuwe collecties worden rond deze tijd al aan onze verkooppunten uitgeleverd, dus met de start van het nieuwe jaar kun je in diverse winkels al inspiratie opdoen voor het nieuwe seizoen," sluit Cees af.Meer informatie:
4 Seasons Outdoor
Hadrianussingel 29
6642 AH Beuningen
024 677 9879
info@4so.nl
www.4seasonsoutdoor.nl