Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoelendans bij verlichtingsproducent Signify

Eric Rondolat is voorgedragen voor een herbenoeming als CEO van Signify voor een periode van vier jaar. Tegelijkertijd zal het bedrijf echter enkele bestuurders en commissarissen zien vertrekken, zoals CFO Javier van Engelen, die Signify op 1 april van het volgende jaar zal verlaten. Maria Letizia Mariani, de Chief Commercial Officer (CCO), zal het bedrijf in mei verlaten vanwege het nieuwe operationele model dat op 1 december door Signify is gepresenteerd, waarbij de rol van CCO komt te vervallen.


Eric Rondolat, Maria Letizia Mariani en Javier van Engelen.

In de raad van commissarissen staan ook veranderingen op de agenda. Voorzitter Arthur van der Poel zal in mei 2024 aftreden, en het voorstel is om Jeroen Drost als zijn opvolger te benoemen. Daarnaast worden Pamela Knapp en Rita Lane voorgedragen voor herbenoeming voor respectievelijk vier en twee jaar, terwijl Frank Lubnau niet beschikbaar is voor een nieuwe termijn als commissaris.

Meer informatie:
Signify
www.signify.com

Publicatiedatum: