Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Architect Jean Michel Wilmotte komt met herinterpretatie van iconische tafellamp

Anima van het label Eikelenboom is een samenwerking tussen architect Jean Michel Wilmotte en Lumina. Het is een herinterpretatie van de iconische en klassieke 'abat-jour'-tafellamp.

Anima is samengesteld uit verschillende materialen en processen die het unieke karakter ervan versterken. De hoofdbehuizing van gedraaid aluminium bevat de LED, het opaline glas verspreidt en reflecteert zacht en comfortabel licht. Het buitenframe bestaat uit vier elementen gemaakt van foto-geëtst roestvrij staal. De basis is van transparant glas, omlijst door een gekleurde metalen ring.Geen enkel detail van Anima is aan het toeval overgelaten: de speciale dimmer, van gedraaid aluminium, past bij de metalen afwerking van de lamp. Het is een prachtige samenwerking tussen top-architect Jean Michel Wilmotte en kwaliteit en innovatie van Lumina.Functioneel design van hoge kwaliteit. Dat is waar Lumina sinds 1973 voor staat wat is ontstaan uit de filosofie van Tommaso Cimini: "Lots of light, not much lamp". Alle producten worden in Italië vervaardigd, waarvan de onderdelen worden aangeleverd door lokale leveranciers. Lumina is een gepassioneerd bedrijf dat zich continu blijft ontwikkelen op het gebied van materiaalgebruik en ledverlichting.

Meer informatie:
Eikelenboom
www.eikelenboom.nl

Publicatiedatum: