Saniweb gaat de grens over

Saniweb is vanaf heden ook actief in Duitsland met Saniweb.de. De online sanitairwinkel, gevestigd in Waalwijk, hoopt met deze stap ook de Duitse consument te voorzien van sanitaire voorzieningen of een compleet nieuwe badkamer.

Thomas van Zundert, e-commerce manager bij Saniweb, is verheugd met de expansie naar Duitsland. “In Nederland en België hebben we al een groot marktaandeel. In Duitsland ligt voor ons nog een enorme markt”, legt Van Zundert uit. “Alleen al in Noordrijn-Westfalen wonen al meer mensen dan in Nederland. En dat is voor ons net zo ver weg als het noorden van Groningen. In dat opzicht is het voor ons een logische stap.”

Over de grens
De verzending richting Duitse consumenten blijft voorlopig vanuit Waalwijk gebeuren. Van Zundert: “Wij versturen onze pakketten via DHL, dat in Duitsland heel goed aanwezig is. Daarnaast werken we nu met een externe vervoerder, die gespecialiseerd is in sanitaire logistiek, zodat ook onze Duitse klanten kunnen genieten van de producten van Saniweb.”

Intern is de expansie bij Saniweb ook gesprek van de dag. Zo zijn meerdere collega’s met een cursus Duits begonnen om de taal machtig te worden. “En we hebben de start van Saniweb.de gevierd met braadworsten. Het is prachtig om te zien dat het team zo enthousiast is. Ik denk dat dit in de toekomst zeker zijn vruchten af gaat werpen.”

Saniweb, onderdeel van de Mandemakers Groep, is dit jaar in Nederland voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'badkamer en keuken'.

Meer informatie:
Saniweb
www.saniweb.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.