Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Montagetechniek vereenvoudigt installatie wastafelmeubels

Nieuwe ontwerpmogelijkheden in de badkamer

Met Geberit Mix & Match hoeven consumenten zich bij de inrichting van de badkamer niet meer te beperken tot één badkamerserie. Wastafels en onderkasten van de series Geberit ONE, Acanto en iCon, evenals spiegels, losse meubelelementen en accessoires kunnen nu op diverse manieren met elkaar worden gecombineerd. Dankzij een uniforme montagetechniek binnen de diverse series is de installatie eenvoudig en maakt Geberit het mogelijk vrijwel alles met elkaar te combineren.Geberit biedt met Mix & Match nieuwe mogelijkheden om een persoonlijke wastafelopstelling samen te stellen. Wastafels en onderkasten van de Geberit ONE, Acanto en iCon badkamerseries zijn vrijwel onbeperkt combineerbaar. In totaal zijn er meer dan 100.000 combinaties mogelijk.

Mix & Match werkt heel eenvoudig
De wastafels en onderkasten van de Geberit ONE, Acanto en iCon series zijn met elkaar compatibel. Geberit heeft de montagetechniek, afmetingen en oppervlakken aangepast, waardoor de wastafels en meubels van deze drie badkamerseries moeiteloos op elkaar aansluiten.

Losse meubelelementen, zoals hoge kasten en zij- of hangkasten zijn verkrijgbaar in bijpassende oppervlakken en kunnen universeel worden gebruikt. Spiegels en spiegelkasten van de Geberit Option en ONE series completeren het assortiment voor een harmonieuze complete badkamerinrichting.

Meer informatie:
Geberit
www.geberit.nl

Publicatiedatum: