Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Op deze manier vergroot je je doucheplezier

De tijd waarin douchen alleen draaide om jezelf wassen is al lang voorbij. Uit recent onderzoek van GROHE blijkt dat 67% van de respondenten douchen associeert met ontspanning, gevolgd door me-time (43%) en een ritueel om de dag mee te beginnen of af te sluiten (34%). Douchen is een ritueel geworden dat stap voor stap een beetje geluk in ons leven brengt. Toch is dit geluk net zo divers als onze individuele voorkeuren en behoeften, die worden weerspiegeld in de vele beschikbare functionaliteiten van de douche: of het nu gaat om verschillende straalsoorten, levendige kleuren of holistische ontwerpen, maatwerk is de sleutel tot waar douchegeluk. GROHE geeft hieronder vijf tips waarmee je je doucheplezier kunt vergroten.



1. Creëer de juiste omgeving
We houden allemaal van een comfortabele sfeer: meer dan 30% van de respondenten vindt design en een fijne omgeving in de badkamer belangrijk. Voeg kleine details toe, zoals planten of je lievelingskleur, om de ruimte aan te passen aan jouw persoonlijke stijl. Een hele verbouwing is niet nodig: met douchesystemen, kranen en accessoires uit de GROHE Colors Collectie kun je je badkamer eenvoudig van een kleurboost voorzien. Van klassiek chroom tot stijlvol zwart, door het brede scala aan kleuren is er altijd een optie die bij je past.

2. In de stemming komen
Wil je 's ochtends de dag energiek en fris beginnen? Speel wat vrolijke muziek af op de achtergrond en zet je GROHE Jet douchestraal aan. Hoewel slechts 15% zegt vaak te zingen onder de douche, kan dit jouw moment zijn om te schitteren en de dag op een positieve noot te beginnen. Kom je thuis van een drukke dag? Steek dan wat kaarsen aan en zet rustgevende muziek op. Een ontspannende douchestraal zoals GROHE Massage kan dan de perfecte aanvulling zijn op je spa-momentje thuis.

3. Kies je functies
Kies de juiste functies voor jouw behoeftes. Vind je controle over de waterstroom en -temperatuur heel belangrijk? Meer dan 80% van de respondenten is het met je eens, gevolgd door de mogelijkheid om eenvoudig te kunnen wisselen tussen hoofd- en handdouche (47%) en aanwezigheid van waterbesparende functies (44%). Als dit ook jouw wensen zijn, is GROHE Euphoria SmartControl de ideale oplossing. Dankzij de SmartControl technologie kun je moeiteloos het water beheersen met een intuïtieve "druk, draai, douche" bediening en schakelen tussen straalsoorten, hoofd- en handdouche. Doordat de douche is uitgerust met de waterbesparende technologie GROHE Ecojoy, kun je daarnaast water besparen zonder dat het je doucheplezier vermindert.

4. Kleine gewoonten voor een groot resultaat
Kleine acties kunnen samen leiden tot een grootse ervaring. Zo kunnen geparfumeerde douchegels en zeep, scrubs of essentiële oliën allemaal bijdragen aan een spa-achtig gevoel. Je kunt ook proberen om warm en koud douchen af te wisselen om je lichaam te stimuleren, of douchen combineren met andere dingen waar je van geniet, zoals je favoriete podcast. Wat er voor jou dan ook het beste werkt: met kleine gewoontes kun je je doucheroutine verrijken.

5. Houd het netjes
Je hebt de perfecte routine, je droomdouche staat klaar en je badkamer is je persoonlijke wellness oase - nu is het tijd om dat zo te houden. 37% van de respondenten zegt last te hebben van vuil, kalk en schimmel tijdens het douchen. Frisse lucht binnenlaten en een wisser gebruiken na het douchen zijn veelgebruikte tips, maar je kunt ook kiezen voor producten die je gemakkelijk schoon kunt maken. Zo wordt de GROHE Tempesta handdouche geleverd met SpeedClean siliconen en antikalk sproeigaatjes, en is hij dankzij de GROHE Long-Life Finish technologie zeer goed bestendig tegen vuil en krassen. De ShockProof, een siliconen ring, helpt schade te voorkomen als de handdouche valt, zodat je voor een lange tijd optimaal kunt blijven genieten.

Meer informatie:
GROHE
www.grohe.nl

Publicatiedatum: