"We zagen dat er een gat in de markt was"

Workspace Design Show maakt met 300 exposanten debuut in Nederland

Gedurende twee dagen is de RAI het toneel van de Workspace Design Show, waar interieurarchitecten, designers, architecten en andere spelers uit de interieurbranche elkaar ontmoeten. De nieuwste trends op het gebied van workspace design worden getoond en uitgebreid belicht tijdens de diverse talks en presentaties. WDS-Oprichters Charlie Bark-Jones en Esha Bark-Jones, hebben na succesvolle edities in Londen, de show naar Nederland gebracht.


Exposant: Vitra.

Charlie: “We zagen dat er een gat in de markt was voor een show die puur gericht is op de inrichting van de werkplek in Engeland en in Nederland. Er bestond nog geen evenement van deze omvang en met de focus op deze markt. We zijn in het gat gesprongen om een beurs te organiseren die de werkplekindustrie in de spotlights zet en waar de bezoekers kunnen leren, netwerken en alles kunnen ervaren op één locatie. De markt voor kantoorinterieur heeft een ongekende groeiperiode doorgemaakt, daarom denken we dat onze shows de industrie een kans kunnen bieden om samen te komen en ideeën uit te wisselen over wat de toekomst van de werkplek is. Innovatie en een mentaliteitsverandering zijn ontzettend belangrijk om een​​ werkplekervaring te creëren waar werknemers van kunnen genieten.“


Exposant: Interstuhl.

“Na onderzoek naar de behoefte van deze beurs, hebben we aangeklopt bij een paar toonaangevende architecten, interieur architecten en huurders om te begrijpen welke wensen er waren, en hoe ons evenement vormgegeven kon worden. Het werd snel duidelijk dat 'kennisoverdracht' en 'ideeën met elkaar delen' hoog op de verlanglijst stonden. Er zijn zoveel verschillende invalshoeken als het gaat om werkplek inrichting, strategie en cultuur. Paneldiscussies zorgen voor verschillende benaderingen, waar de bezoekers actief aan mee kunnen doen en inspiratie uit kunnen halen. Daarnaast kwam er naar voren dat het zien en kunnen aanraken van de vernieuwende meubels en objecten die de werkplek transformeren een groot pluspunt is", vervolgt Charlie.

De volgende sprekers zijn onder andere bevestigd:

 • Fokke Moerel, Partner bij MVRDV
 • Arjan Dingste, Partner bij UNStudio
 • Marnix Mali,Global Director Real Estate & Workspace Services bij Booking.com
 • Barbara Dujardin, Partner, Hofman Dujardin
 • Ayca Dogan, Head of Design, Associate Director bij CBRE
 • Gerda Stelpstra, Partner | Total Workplace EMEA bij Cushman & Wakefield
 • Daniel Prado, Design Principal, Benelux and France bij AECOM
 • Dennis de Wolf, Director Real Estate bij Turner & Townsend
 • Thomas van Leeuwen, Partner & Director bij D/DOCK
 • Robert Thiemann, Hoofdredacteur FRAME
 • Daniel Jongtien, Partner at Benthem Crouwel Architects

Over Workspace Design Show
Workspace Design Show (11 en 12 oktober 2023) brengt de community samen van bedrijven die werkzaam zijn in de interieurbranche met focus op de werkplek inrichting. Hoe zal de werkruimte van de toekomst eruit zien? De toekomst is nu meer dan ooit gebaseerd op saamhorigheid en samenwerking. Werkruimten moeten plekken zijn die creativiteit en innovatie stimuleren, en tegelijkertijd flexibel zijn voor de nieuwe werkvormen die passen bij de huidige tijdgeest.

Meer informatie:
Workspace Design Show
www.workspaceshow.nl
sales@workspaceshow.co.uk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.