De 20-jarige Gijs Hein (foto) studeert international business management aan de Hogeschool Tio in Amsterdam. Momenteel loopt hij 14 weken stage in Indonesië bij het bedrijf Buyamia. Een B2B e-commerce bedrijf met als doel lokale producenten te ondersteunen door hun producten aan te bieden op de wereldwijde markt. Daarnaast doneert Buyamia voor elke verkochte zeecontainer producten een half jaar aan voedsel, twee jaar aan elektriciteit en wifi en een drinkwatervoorziening aan een Indonesisch gezin, die dit goed kan gebruiken. Gijs is nu namens het bedrijf op zoek naar potentiële kopers die producten af willen nemen.


Gijs Hein (rechts) met marketingmanager Aaditya Pillai van Buyamia.

Buyamia is volgens Gijs Hein een innovatief B2B-groothandel in meubels en woonaccessoires dat de meubel- en interieurindustrie aan het transformeren is. "In de snelle wereld van e-commerce kan het een hele klus zijn om betrouwbare leveranciers te vinden die producten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen aanbieden. Daarom ben ik verheugd om Buyamia te introduceren, een baanbrekend B2B-platform dat gemak, kwaliteit en onverslaanbare prijzen biedt aan distributeurs en winkeliers in de meubel- en interieurindustrie."

Bij Buyamia begrijpen ze de uitdagingen waar distributeurs en winkeliers dagelijks mee te dealen hebben, zegt Gijs. "Het vinden van betrouwbare leveranciers, het beheren van de logistiek en het waarborgen van kwaliteitscontroles kan tijdrovend en overweldigend zijn. Met Buyamia behoren deze zorgen tot het verleden. Het naadloze, transparante en efficiënte proces zorgt voor alles, van kwaliteitscontrole en verzending tot white labeling en maatwerk. Distributeurs en winkeliers kunnen er zeker van zijn dat hun bestellingen met zorg worden behandeld, terwijl ze genieten van transactiebescherming en een 24/7 klantenservice."

Met een breed assortiment van meer dan 20 verschillende meubelcategorieën en duizenden accessoires biedt Buyamia een uitgebreide selectie producten voor elke behoefte. Gijs: "Van elegante banken tot trendy eetkamerstoelen en stijlvolle salontafels, de productencatalogus is een prachtige verzameling meubels van hoogwaardige kwaliteit.
Buyamia werkt nauw samen met getalenteerde Indonesische ambachtslieden die hun expertise in de loop der jaren hebben aangescherpt. Het resultaat? Exquise stukken die uitzonderlijke kwaliteit en aandacht voor detail illustreren."

Wat onderscheidt Buyamia?
Gijs: "Niet alleen haar toewijding om eersteklas producten te leveren, maar ook maatschappelijk verantwoord ondernemen. In samenwerking met All Solar World maakt Buyamia een tastbaar verschil in het leven van kansarme Indonesische gezinnen. Voor elke verkochte zeecontainer geven zij een waardebon ter waarde van €250 aan elektriciteit, zes maanden voedsel en een waterfilter aan een gezin in nood. Door zaken te doen met Buyamia dragen distributeurs en winkeliers direct bij aan het bouwen aan een betere toekomst voor deze gemeenschappen."

"Buyamia begrijpt dat uitzonderlijke klantenservice cruciaal is voor afnemers", gaat Gijs verderr. "Bij Buyamia doen wij er alles aan om een ongeëvenaarde ervaring voor onze partners te garanderen. Of je nu vragen hebt over ons assortiment, hulp nodig hebt bij het aanpassen van producten of hulp nodig hebt bij het uitvoeren van bestellingen, ons vriendelijke en deskundige klantenserviceteam staat altijd klaar om te helpen."

Vertrouwde partner
In een branche waar betrouwbaarheid en betaalbaarheid centraal staan, onderscheidt Buyamia zich dus als een vertrouwde partner voor distributeurs en winkeliers. "Daarnaast onderscheidt, ontsluiten distributeurs en winkeliers een wereld van mogelijkheden, waar gemak, kwaliteit en betaalbaarheid naadloos samenkomen."

Gijs richt zich tot slot tot ondernemend Nederland en België: "Breng uw bedrijf naar nieuwe hoogten met het uitzonderlijke aanbod van Buyamia. Ontdek hoe hun brede selectie van hoogwaardige meubels en woonaccessoires, gecombineerd met hun toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, uw inkoopervaring kan transformeren. Neem vandaag nog contact op met het Buyamia-team en ervaar zelf het Buyamia-verschil."Meer informatie:
Buyamia
www.buyamia.com