Reacties op artikel meubelbeurs Keulen

"Als organisatie van imm cologne hebben we bewust gekozen voor een compacte versie"

Het artikel 'De arrogantie is gebleven, de macht is er niet meer' dat Wonen360 dinsdag 6 juni publiceerde, heeft voor de nodige reuring gezorgd.Volgens een woordvoerder van imm cologne worden "de suggesties en kritiek van onze exposanten en bezoekers zeer serieus genomen. De tevredenheid van alle deelnemers aan de beurs is altijd onze topprioriteit. Daarom vinden we het erg jammer dat we deze keer niet aan de verwachtingen met betrekking tot de bezoekerservaring konden voldoen.

Na een pauze van twee jaar vanwege de pandemie zijn we blij dat we samen met de industrie weer een interieurbeurs in Keulen kunnen organiseren. De speciale editie is met opzet ontworpen als een vakbeurs in een compact formaat met een focus op efficiënt zakendoen en netwerken. De nieuwe formats die we met de speciale editie hebben geïntroduceerd, zijn gepaard gegaan met veel positieve feedback.

Toch vertrouwen we op de input en suggesties van onze beursdeelnemers. Alleen samen met onze exposanten en bezoekers kunnen we een nog betere beursbeleving realiseren
in de toekomst.

We kijken er dan ook nu al naar uit om in januari 2024 met de imm cologne het nieuwe interieurjaar te lanceren en hopen u ook op deze beurs te mogen verwelkomen", aldus de organisatie in een reactie op de kritiek van Eddy de Gunst.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.