Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe slaapkamerstijl sluit volledig aan bij de trends van dit moment'

De nieuwe stijl van Hml Bedding sluit volledig aan bij de trends van dit moment: zacht en organisch. Door de zachte pasteltinten ontstaat er een serene rust in de slaapkamer. Als basis is gekozen voor een neutrale beige tint die prachtig blendt met kleuren als pastelgroen en lichtroze. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Wat maakt deze boxspring uniek?
Het hoofdbord en de stofcombinatie maken deze boxspring een eyecatcher. Een elegante keuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzonder luxe exemplaar. Hoofdbord Poco kenmerkt zich door de lichte buiging links en rechts. Hierbij is gekozen voor de ivoorkleurige stof 101 Ivory op het voorpaneel in combinatie met de stofkleur 017 Magnolia voor de rest van de boxspring. Deze subtiele twist geeft de boxspring extra souplesse.

Zacht & organisch interieur
De laatste jaren zien ze steeds meer natuurlijke materialen terug in het interieur. Zo ook in de slaapkamer. Deze stijl sluit hier perfect op aan met de gekozen styling. Materialen zoals hout, katoen, linnen en wol zijn mooi verweven in de omgeving, wat de boxspring extra in zijn kracht zet. De organische stoffen en kleuren geven het geheel een zachte touch, zonder afbreuk te doen aan het unieke karakter van deze boxspring.

Wil je meer weten over deze stijl of zien wat de mogelijkheden zijn voor een boxspring op maat? Op de website van Hml Bedding vind je alle informatie over deze stijl en stel je gemakkelijk zelf online jouw boxspring samen.

Meer informatie:
Hml Bedding
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
info@hmlbedding.nl
www.hmlbedding.nl

Publicatiedatum: