Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AiroClearCabinet V4000- en V6000

V-ZUG brengt nieuwe afzuigkappen op de markt

Het Zwitserse bedrijf V-ZUG brengt twee nieuwe afzuigkappen op de markt. Deze AiroClearCabinet V4000- en V6000-afzuigkappen zorgen dankzij een ingebouwd en high-end design voor een prima kookcomfort zonder ongemakkelijke geuren en met muisstille discretie.

De AiroClearCabinet-afzuigkappen werden ontworpen met een reeks handige en geavanceerde hulpmiddelen. Zo verwijdert de unieke geïntegreerde actieve koolfilter 96% van de storende dampen en geuren die vrijkomen tijdens het koken. Dankzij het magnetische ComfortFix ontkoppel je de vetfilter zonder moeite om het schoon te maken. Daarnaast zorgt de verzadigingsindicatie ervoor dat je steeds up-to-date bent met de status van de filter. Alle bestanddelen kunnen in de vaatwasser.

Waar de AiroClearCabinet V4000 volledig ingebouwd wordt in het kookveld, is de V6000-variant uitschuifbaar. Toch bieden beide modellen dezelfde sterke en efficiënte afzuigkracht. Het naadloos design van beide modellen verdwijnt bijna volledig in het keukeninterieur. De daadkrachtige SilentPlus-technologie dempt bovendien het motorgeluid en de trillingen voor een subtiele afzuiging die conversatie en kookplezier enkel bevorderen.

Meer informatie:
V-ZUG
www.vzug.com 

 

 

Publicatiedatum: