Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

interstil Benelux presenteert elektrische railroede op komende Design District

Op 24, 25 en 26 mei is de monumentale Van Nelle Fabriek in Rotterdam weer het inspirerende decor voor Design District. Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken, waarbij interstil natuurlijk niet zal ontbreken. "Wij verheugen ons om bezoekers te mogen ontvangen en onze elektrische railroede te presenteren", laat algemeen directeur Ed Jansen van Doorn weten.

"Onze elektrische railroede zal in drie uitvoeringen op de markt komen: een vlak profiel, een convex profiel (met een lichte bolling) en een concaaf profiel (met een lichte holling).
Geïnspireerd op de Sphere, Trim en Sail. De railroedes worden uitgevoerd in vrijwel alle standaard interstil kleuren en natuurlijk geschikt voor zowel wand- als plafondmontage.
Ook buigen behoort tot de vele opties. Op de beurs zal de railroede met verschillende confectiemethodes en zowel recht als gebogen te bewonderen zijn.
De elektrische railroedes zullen aangestuurd worden middels Somfy motoren."

"Het zal de eerste design georiënteerde elektrische railroede worden. Door vernuftig design is de motor geheel gecamoufleerd en zal deze ook te allen tijde onzichtbaar blijven en geen hinder ondervinden door de gordijnen.

Samen met de bekende, unieke glijeigenschappen van interstil zal de bezoeker op onze stand op Design District versteld staan van de techniek, het ontwerp en de afwerking van deze rail", weet Ed.

Hij en zijn team kijken uit naar ieders komst, om met eigen ogen de design georiënteerde en technische verfijningen te bekijken die interstil zo uniek maken. "Bezoek ons op stand V46 en laat u inspireren", aldus Ed.



Wonen360 geeft gratis kaarten weg. Deze zijn hier te bestellen.

Meer informatie:
interstil Benelux
Kuiper 16
5253 RJ Nieuwkuijk
tel: +31 (0) 73 5111192
ed@interstil.nl        
www.interstil.nl