Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Saum & Viebahn krijgt exclusieve recht van distributeurschap Alcantara in Benelux

Saum & Viebahn heeft het exclusieve recht gekregen van het distributeurschap van Alcantara in Benelux en Oostenrijk per 1 juni. "Ik verkoop Alcantara al sinds 2007 in Nederland en sinds 2014 in de Benelux. Na het stoppen van Winter Creation heeft Saum & Viebahn nu niet alleen de exclusieve distributeurschap in Duitsland maar ook in de eerder genoemde landen", laat Jeffrey Kerkhof weten. Hij is sinds kort salesmanager bij Saum & Viebahn.



Alcantara is gevestigd in Italiƫ en opereert wereldwijd via twee locaties: het hoofdkantoor in Milaan en de vestiging in Nera Montoro (Terni), in het hart van Umbriƫ, waar de productiefabriek en het centrum voor onderzoek en ontwikkeling zijn gevestigd, op een totale oppervlakte van 586.180 vierkante meter. In de loop der jaren heeft het bedrijf een aantal prestigieuze samenwerkingen aangegaan met wereldmerken die actief zijn op verschillende toepassingsplatforms en op verschillende gebieden van design, kunst, mode en lifestyle producten.

Saum & Viebahn gaat nieuwe stalenboeken van de Alcantara Multilayer en Alcantara EXO outdoor maken om deze grote markten te kunnen helpen. Saum & Viebahn levert alles vanuit voorraad vanuit Kulmbach Duitsland.

Meer informatie:
Saum & Viebahn
www.saum-und-viebahn.de

Publicatiedatum: