Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WallPepper Group presenteert behangcollectie

Nieuwe en verrassende inspirerende moodboards definiëren de 2023 collectie van WallPepper Group door middel van unieke en emotionele graphics die in verschillende en originele talen spreken. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De nieuwe catalogus viert de wanddecoratie niet alleen als een creatief middel om de muren van een locatie aan te kleden - binnen of buiten, in een woon- of contactproject - waardoor de ruimte boeiender of exclusiever wordt, maar de producten van WallPepper Group zijn ook bestendig en veilig, een oplossing die aan verschillende doeleinden kan voldoen.



De catalogus 2023 heeft een restyling ondergaan qua lay-out en concept om elke afbeelding beter te kunnen ontdekken met een idee van de setting, kleurvoorstellen en een close-up van het grafische detail; het is een verzameling van verbazingwekkende afbeeldingen waaruit u inspiratie kunt halen om uw gewenste ruimte te ontwerpen, ze suggereren de sfeer die ze zouden kunnen creëren.

De nieuwe collectie, die een steeds gevarieerder aanbod van originele en verschillende suggesties met een kindergedeelte bevat, bevestigt eens te meer de kenmerken die het WallPepper Group-product uniek maken: kwaliteit en betrouwbaarheid van de materialen (natuurlijk, milieuvriendelijk en gecertificeerd), productie op maat, de mogelijkheid om de afbeelding in kleur en design aan te passen, op het project en de vrijheid om te kiezen tussen verschillende oplossingen, die elk ad hoc worden geproduceerd om te beantwoorden aan een specifieke behoefte van de uiteindelijke context van een toepassing.

Met behang op maat is WallPepper Group opnieuw klaar om te verrassen!
Vormen, kleuren, droomvoorstellen, reizen, avonturen, geometrieën, perspectief, natuur, landschappen, materiaal als texturen... WallPepper Group verandert de verticale dimensie in een spannend storyboard waar artistieke en technische zaken elkaar ontmoeten dankzij duurzame en innovatieve materialen, en creëert zo een bijzondere sfeer in elk soort ruimte (woon-, werk- of expositieruimte).

WallPepper Group materialen
Alle afbeeldingen in de catalogus kunnen op alle materialen van het assortiment worden gedrukt:
WP/Smooth TNT 100% milieuvriendelijk, ideaal voor interieurdecoratie; WP/Suede, vlekbestendig PET, een echt duurzaam alternatief voor PVC; WP/SRC Vinyl coated TNT, een materiaal met een bijzondere materiaaltextuur, WP/Metallic Gold of Silver, het 'lichtgevende' behang; WP/Strong, een materiaal dat gekenmerkt wordt door een hoge mechanische weerstand, geschikt voor ruimtes waar voortdurend mensen passeren; WP/H2O, een waterbestendig materiaal, perfect om toe te passen in de badkamer of keuken, WP/OFF, om buiten te decoreren en WP/Acoustic, het echt geluidsabsorberende, deels geluidsisolerende behang, ontwikkeld om het akoestisch comfort van een locatie te verbeteren.
Onder de verschillende certificeringen heeft WallPepper Group ook de belangrijke IMO/MED-certificering verkregen, essentieel voor het gebruik van behangpapier in de nautische en scheepsbouwindustrie.
Alle materialen die een coating nodig hebben, hebben antibacteriële eigenschappen om comfortabele, veilige en beveiligde ruimtes te ontwerpen.

Publicatiedatum: