Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie van de Kettal outdoorkeuken die de buitenruimte naar hoger niveau tilt

Kettal komt met een wel hele high-end buitenkeuken, genaamd de Kettal Base Kitchen. Deze modulaire keuken is volgens het Spaanse bedrijf perfect om de buitenruimte te verfraaien. ''Met zijn oneindige combinatie van modellen past hij naadloos in elk type tuin en voldoet hij aan alle wensen. De buitenruimte wordt door deze keuken naar een hoger niveau getild.''

Het aluminium draagframe van de keuken kan worden gecombineerd met verschillende steengoedmodules, waardoor eindeloze oplossingen mogelijk zijn met behoud van het strakke lineaire ontwerp. De oppervlakken zijn schoon en glad, zonder hoeken, waardoor schoonmaken en onderhoud 'een fluitje van een cent' is.

Voor het ontwerp zijn twee soort steengoed te verkrijgen en twee Iroko-houtafwerkingen voor de deuren. De modulaire aluminium structuur is alleen verkrijgbaar in zwart. 

Naast de basis keukenfuncties bevat deze keuken ook een gasbarbecue en de mogelijkheid om meerdere branders met wokondersteuning in te bouwen. Het kan zelfs een bargedeelte hebben.

Meer informatie:
Kettal
www.kettal.com 

Publicatiedatum: