Sunred komt met nieuwe terrasverwarmer

De nieuwe terrasverwarmer Moderna van Sunred is een pronkstuk voor een buitenkamer. Hij is uitgerust met een krachtig infrarood Halogeen Rose Gold verwarmingselement, met een vermogen van 2000 watt. De Moderna is schakelbaar in vijf warmtestanden voor een klimaatbewust gebruik. Tevens is het model voorzien van het ECO label.

Het laser cut design van de lampenkap is prachtig. Het licht van de Moderna geeft een warme gloed aan de avond dankzij de Low Glare Technologie met zachte lichtintensiteit. De korte golf infrarood technologie heeft een 360 graden warmteafgifte en verwarmt je lichaam van binnenuit. Sunred, Nederlands label voor infrarood terrasverwarmers, is verkrijgbaar in meer dan 30 landen. De producten van Sunred passen in elk tuininterieur, volgens de laatste trends. Ze zijn te bedienen met de Sunred app voor maximale functionaliteit en bediening.

Meer informatie:
SUNRED
Meeleweg 76
7711 EP Nieuwleusen
+31 (0)529-482808
info@outtrade.eu
www.sunredheaters.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.