Twentse bedrijven slaan handen ineen voor duurzame samenwerking

Chill-Dept. is een samenwerking aangegaan met Enschede Textielstad, een textielproductiebedrijf met expertise in de verwerking van gerecyclede materialen en lokale productieprocessen. "Als duurzaam buitenmeubelmerk is het voor ons van essentieel belang om te werken met partners die dezelfde waarden delen en zich inzetten voor een groenere toekomst", aldus Chill-Dept.Samen met Enschede Textielstad lanceert Chill-Dept. een nieuwe lijn plaids die niet alleen stijlvol is, maar ook milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd wordt. De zorgvuldig geselecteerde kleuren zijn puur afkomstig van afval dat gesorteerd is op kleur, alle gebruikte stoffen worden dus niet geverfd. Door gerecyclede materialen te gebruiken en lokale productieprocessen te ondersteunen, verminderen ze de impact op het milieu en bieden ze de klanten een verantwoorde keuze.

"We zijn verheugd over de samenwerking met Enschede Textielstad en de mogelijkheid om onze focus op duurzaamheid verder uit te breiden. De combinatie van onze moderne en innovatieve benadering van outdoor meubels en accessoires met de expertise van Enschede Textielstad op het gebied van duurzame productieprocessen, maakt deze samenwerking uniek en veelbelovend", aldus Oanh Pham van Chill-Dept.

Meer informatie:
Chill-Dept.
Lintelerweg 30
7556 PD Hengelo
+31 (0)74 20 51 025
support@chill-dept.com
www.chill-dept.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.