Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
La Aurelia onthult nieuwste wandbekleding ontwerpen

'De innerlijke creatieve reis is zó fantastisch'

La Aurelia design, de ontwerpstudio voor wandbekleding, heeft haar nieuwste ontwerpen onthuld: dierenprints geïnspireerd door weelderige flora en fauna.



Nu de lente begint, maakt ontwerpster Aurelia Ebbe zich op om haar gouden levensjaar te vieren. Ter voorbereiding op deze persoonlijke mijlpaal nam de zij de tijd om na te denken over groei en het zichzelf uitdagen. “Een innerlijke creatieve reis is zó fantastisch, het resulteerde in deze nieuwe beauties in de Secret Garden collectie”, aldus Aurelia zelf.



De studio kan de ontwerpen aanpassen aan elk project, wat grote flexibiliteit, persoonlijke aandacht en unieke, one-of-a-kind ontwerpen oplevert. De wandbekleding is beschikbaar op verschillende kwalitatieve en duurzame materialen. De wandbekleding van La Aurelia design kan worden bekeken in hun Brand Boutique in ETC Design Center in Culemborg.

Meer informatie:
La Aurelia design
Randweg 20
4104 AC Culemborg
+31 36 523 25 50
info@la-aurelia.com
www.la-aurelia.com

Publicatiedatum: