Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Little Greene: 'Voeg kleur toe aan de buitenruimte'

De buitenruimte is een verlengstuk van het interieur geworden en kleur speelt daarin een steeds grotere rol. De Britse verfproducent Little Greene biedt een compleet assortiment traditionele en moderne verven, waaronder de serie Exterior Paints, waarmee kleur aan de buitenruimte kan worden gegeven. De serie bestaat uit zes duurzame en slijtvaste buitenverven, welke verkrijgbaar zijn in het volledige kleurenpalet van Little Greene. De buitenafwerkingen combineren de hoogste technische prestaties met een prachtige afwerking en een intense kleurdiepte.

"Het verfraaien van het exterieur is niet alleen een praktische aanpak om het huis en de tuin weerbestendig te maken, het is ook de perfecte manier om de buitenruimte een persoonlijke touch te geven. Met het toevoegen van kleur aan de gevel, voordeur, tuin, buitenkeuken, het terras of balkon creëer je een designstatement. Zelfs een eenvoudige update, zoals het opfrissen van bestaand tuinmeubilair of het verven van een muur, heeft direct effect en breidt de leefruimte uit", aldus Little Greene.

De zes slijtvaste finishes uit Little Greene’s Exterior Paints-serie omvatten hoog- en matglans afwerkingen voor hout- en metaalwerk, op zowel olie -als waterbasis, plus de traditionele Limewash en de weerbestendige Intelligent Masonry Paint voor metsel- en pleisterwerk.

Ruth Mottershead, Creative Director van Little Greene: “Van thuiswerken tot buiten eten: onze tuinen zijn multifunctioneel geworden. Naast een ontspanningsruimte om van de natuur en het tuinieren te genieten, zien we buiten nu ook woon- en eetkamers ontstaan. Zones, die werkelijk een interieurontwerp weerspiegelen, met gestoffeerde items, spiegels, buitentapijten en kleur op muren en buitenmeubilair. Of je nu een grote muur schildert als achtergrond voor diners in de buitenlucht of gewoon een klein balkon van nieuwe potplanten voorziet, je kunt buitenelementen volledig op elkaar afstemmen om een samenhangend geheel te creëren tussen buiten en binnen."

Ruth vervolgt: "Er zijn veel verschillende manieren om kleur te integreren, afhankelijk van hoe je wilt dat de buitenruimte aanvoelt. Overweeg een felle, opvallende kleur als achtergrond voor beplanting en bloemen. Of kies voor ‘Arras’. In combinatie met natuurlijke houtafwerkingen en texturen brengt deze kleur je naar warmere klimaten en roept herinneringen op van zinderende zomers. Terwijl een klassiek blauw-wit buitenplan de perfecte achtergrond vormt voor een mooie landelijke tuin. Voor het hele jaar door zon, kun je het vrolijke Indian Yellow toepassen om een beetje levendigheid te creëren.”

Meer informatie:
Little Greene
www.littlegreene.nl

Publicatiedatum: