Meubelwinkel trekt in voormalig pand van lampenwinkel die na 99 jaar deuren sloot

Drie jaar geleden sloot lampenwinkel De Koning Lampen na 99 jaar de deuren. In de tussentijd is het gebouw onder handen genomen en zal een meubelwinkel intrek nemen in het pand. “We hebben er zoveel zin in! Grotere werkplaats, iets grotere winkel waar we eindelijk een roomdivider kunnen showen. We kunnen bijna niet wachten om te starten” schrijft WortelWoods Wonen op Facebook.


Foto: Funda Business.

In 2014 zijn Joost en Jessica van wortel WortelWoods begonnen. Doelstelling: maatwerk meubelen maken met een twist, gecombineerd met een woonwinkel vol inspiratie. Samen met Roy, Noah en Wouter verzorgen ze het gehele proces van een maatwerkmeubel creëren.

WortelWoods is een
meubelmakerij, meubel ontwerpstudio en woonwinkel in een. In een eigen werkplaats maken ze droommeubelen voor iedereen. Tot nu toe deden ze dit vanuit een karakteristieke pand midden in het centrum van Apeldoorn. Daarnaast vinden klanten in de woonwinkel de nieuwste meubelen en accessoires van onder andere: Fest Amsterdam, Zuiver, HK-living, Hubsh interior, Ferm living en Present time.

Meer informatie:
WortelWoods Wonen
Huidige pand
Asselsestraat 37A
7311 EC Apeldoorn
055-8441645
info@wortelwoods.nl
www.wortelwoods.nl

Nieuwe pand
Beekstraat 7
7311 LD Apeldoorn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.