Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure & Original steekt lakverf in modern jasje

Pure & Original steekt lakverf in een modern jasje anno 2023! We kennen allemaal de klassieke lakverf kleuren zoals wit, beige, donkergroen en donkerblauw. Maar waarom kiezen we niet voor wat meer variatie? 

Klassiek Hollands
Klassieke Nederlandse kleuren maken al eeuwenlang deel uit van historische gebouwen en waren het populairst van 1600 tot 1900, nu werken ze aan een enorme comeback. Deze kleuren worden als meest tijdloos ervaren en blijven jarenlang mooi.

Traditional Paint High-Gloss
Traditioneel kreeg houtwerk vroeger een laag hoogglanslak. Traditional Paint High-Gloss is een lak voor binnen en buiten met een prachtige glans. Uniek is dat deze lak ook geschikt is voor binnenmuren.

Modern
Moderne nieuwbouw kiest vaak voor andere kleuren als tegenhanger van de Klassiek Hollandse kleuren. Minder historisch, meer typerend voor de persoonlijkheid van de huiseigenaar. Hedendaagse kleuren zijn meer uitgesproken en levendig; het is daarom meer voor de degenen die meer durven in interieur en graag opvallen. Hoewel donkerrood en paars ook populair waren tijdens de Klassiek Hollandse historische tijd, passen deze kleuren ook perfect in het hedendaagse kleurenpalet.

Traditional Paint Eggshell
Lak met een zachte zijdeglans komt vaker voor in eigentijdse interieurs. Traditional Paint Eggshell is een lak voor binnen en buiten met een subtiele zijdeglans afwerking.

Meer informatie:
Pure & Original
www.pure-original.nl 

Publicatiedatum: