Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
H&R Badmeubelen verhuist naar een flink grotere vestiging:

"Het pand past bij de ambities die we voor de komende jaren hebben”

Onlangs lanceerde H&R Badmeubelen een reeks kersverse nieuwe modellen, maar dit is niet het enige nieuws wat de badmeubelspecialist te melden heeft. Zo heeft eigenaar Ronald Huiskes deze maand het koopcontract getekend voor een nieuw pand waar ze rond de zomer naartoe zullen verhuizen.

"Het is voor ons een logische beslissing, die ervoor zorgt dat we de volgende stappen kunnen gaan maken", legt Ronald uit. "Het pand biedt de mogelijkheden om verder door te groeien. Het ligt geheel in lijn met de ambities die we hebben."


Het nieuwe pand van H&R Badmeubelen.

Kleine afstand, grote stap
De nieuwe vestiging ligt op maar een paar kilometer afstand. Toch is het gigantische stap voor H&R Badmeubelen. "Verdeeld over drie lagen hebben we ongeveer 600 m2 aan kantoor, showroom en ontvangstruimte. Daarnaast krijgen we beschikking over een warehouse van 1300 m2. Hier kunnen we bijna 700 pallets kwijt." Ter vergelijking: het huidige pand in Heesch is zo'n 225 m2 groot.

Het is een flinke investering, maar Ronald geeft aan geen seconde getwijfeld te hebben. "Ik heb er namelijk alle vertrouwen in dat we vanuit hier door kunnen groeien. De komende jaren gaan we dit bewerkstelligen, daar ben ik van overtuigd. Als ik kijk naar de factoren waar we zelf invloed op hebben en de plannen die nog op de plank liggen, dan zijn we nog lang niet klaar."

Realistisch blijven
Ondanks Ronald zijn optimisme blijft hij realistisch. Zo begrijpt hij maar al te goed dat er ook genoeg externe factoren zijn waar je geen invloed op hebt. "Alhoewel we daar nu nog weinig last van lijken te hebben, zal de stagnatie in de huizenbouw op korte termijn wel een rol gaan spelen, alsook andere macro economische factoren. Wat dat precies gaat betekenen voor de groei is nu nog onduidelijk."

Stabiele basis
Een ondernemer kan er alleen op deze manier in staan als hij een financieel gezond bedrijf heeft. En dit is het geval voor Ronald. "De markt zal wel op en neer golven, maar er ligt een stabiele basis aan klanten. Zelfs als de markt wat zou krimpen dan nog kunnen we een boterham verdienen." Het is voor hem geen vanzelfsprekendheid dat je ieder jaar 'maar eventjes' dezelfde omzet behaald plus 10%. Daarvoor zijn er te veel factoren die hierbij een rol spelen.

"We streven er naar om met de hele club er iedere dag het maximale uit te halen. We maken mooie meubels en spelen in op de laatste trends en proberen onze dealers zoveel mogelijk te ondersteunen”. Aan de positieve reacties die we krijgen merk ik dat we steeds meer opvallen. Daar begint het mee", besluit Ronald.



Meer informatie:
H&R Badmeubelen & Sanitair
Graafsebaan 44
5384 RT Heesch
(0412) 45 47 00
info@hrbadmeubelen.nl
www.hrbadmeubelen.nl