Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

H&R Badmeubelen lanceert tal van noviteiten

Het assortiment spiegels van H&R Badmeubelen is flink uitgebreid met zeven nieuwe modellen. Bijna alle nieuwe spiegels zijn voorzien van een gezandstraalde rand, indirecte verlichting en zijn traploos dimbaar. Sommige nieuwe spiegels beschikken zelfs over dotless LED verlichting. Dankzij deze technologie zijn de kleine LED spotjes niet meer zichtbaar in de strip, waardoor de verlichting achter de spiegel een mooi en egaal licht uitstraalt. Om het helemaal af te maken zijn alle nieuwe spiegels standaard voorzien van spiegelverwarming. Hierdoor blijft de spiegel condensvrij tijdens het douchen.

Massief 3D
Als toevoeging aan het massief hout assortiment introduceert H&R Badmeubelen nu ook het exclusieve 3D-front. De horizontale lamellen op de fronten van de massief houten badmeubelen geven een nog luxere uitstraling. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, wordt een gezellige en ontspannen sfeer gecreëerd.



Juice
Het nieuwe badmeubel Juice geeft de trend van ronde en organische vormen weer in de badkamer. De afgeronde hoeken van het badmeubel creëren direct een rustige sfeer. Serie Juice is leverbaar in een gladde uitvoering of met een onderkast met reliëf. Het gaat hier om een onregelmatig 3D-patroon van verticale lamellen op zowel de korpus als de fronten van de kast. Het nieuwe 3D-patroon geeft een mooie nuance tussen de strakke lijnen en ronde vormen.



Zense frame
Maak een toiletruimte compleet met het stalen fonteinframe Zense. Dit frame is verkrijgbaar in zwart mat en wit mat en heeft een handige handdoekuitsparing aan de linker- of rechterzijde. Het plateau is verkrijgbaar in trendy kleuren met houtstructuur en moderne effen kleuren met matte finish, waardoor het frame gemakkelijk naar eigen smaak en stijl kunt samenstellen.



Stilo
De badmeubelserie Stilo is een van onze meest chique badmeubelen bij H&R Badmeubelen. Deze serie kenmerkt zich door de combinatie van comfort zonder overbodige details. Zowel korpus als fronten zijn uitgevoerd met afgeschuinde hoeken, wat zorgt voor een naadloos geheel. De strakke look, uitgevoerd in zachte kleuren, maakt deze serie tot een ware eyecatcher.



Matrix XL
De veelzijdige badmeubelserie Matrix krijgt uitbreiding met de Matrix XL. Dit is een onderkast van 45 cm hoog. Deze onderkast is tevens leverbaar mét handige binnenlade. Dit is de geschikte oplossing voor het creëren van extra opbergruimte voor toiletspullen.

Meer informatie:
H&R Badmeubelen & Sanitair
Graafsebaan 44
5384 RT Heesch
(0412) 45 47 00
info@hrbadmeubelen.nl
www.hrbadmeubelen.nl

Publicatiedatum: