Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

4 Seasons Outdoor zet volgende stap op gebied van duurzaamheid

"Eindelijk is het dan zover! We zijn erg trots te kunnen vertellen dat wij officieel zijn gecertificeerd, op de MVO prestatieladder niveau 3", laat 4 Seasons Outdoor (4SO). "Bedankt TÜV NORD Nederland, Arno Philipsen en Nedcon voor jullie geweldige samenwerking."



De MVO Prestatieladder is een certificatienorm, waarmee prestaties op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) objectief beoordeeld worden. Het gebruikt onder andere de principes in internationale richtlijnen voor sustainability (ISO 26000), stakeholdermanagement (AA1000) en indicatoren en rapportage (GRI).



De MVO Prestatieladder wordt sinds 2010 in Nederland toegepast en is sinds 2015 ook internationaal erkend. MVO en duurzaamheid wordt door grote opdrachtgevers en de overheid gewaardeerd in aanbestedingen. Zo sluit de MVO Prestatieladder aan bij de CO2 Prestatieladder, waarbij beide normen elkaar ondersteunen. Er zijn vijf niveaus in de MVO Prestatieladder te onderscheiden.

Meer informatie:
4 Seasons Outdoor (4SO)
Hadrianussingel 29
6642 AH Beuningen
024 677 9879
info@4so.nl
www.4seasonsoutdoor.nl

Publicatiedatum: