Trend van het moment: Wood Weave Blinds

‘Hoera, onze binnenzonwering collectie is compleet!’, laat Headlam weten. De groothandel in raamdecoratie en vloerbedekkingen, heeft onlangs trendy lijn Wood Weave Blinds toegevoegd aan de collectie lifestyle-interior binnenzonwering. "Deze productgroep mag niet ontbreken. Wood Weave Blinds zien wij als aanvulling op de nog altijd populaire houten jaloezieën. Met deze hout geweven blinds creëer je die luxe natuurlijke sfeer die zo geliefd is. Hiermee is de lifestyle-interior collectie niet alleen in uitstraling compleet, maar ook in productaanbod."Van licht geweven tot gesloten
De collectie Wood Weave Blinds bestaat uit vier series: Natural Lines, Cover Up, Wooden Shades en Inbetween. Variërend in dichtheid, van open geweven tot gesloten. "Hiermee is er voor iedereen een keuze. Hou je van privacy? Dan is onze serie Cover Up geschikt, of ga je liever voor fijn licht inval dan past de serie Natural Lines het beste", aldus Headlam.Meer informatie:
Headlam
+31(0)570581822
sales@headlam.nl 
www.headlam.nl
www.lifestyle-interior.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.