Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Stroomstoring mag de pret niet drukken tijdens huisshow

Borek presenteert nieuwe collecties outdoormeubilair en eerste buitenkeuken

De afgelopen huisshow van Borek, gehouden op 30 en 31 januari, is er één om nooit meer te vergeten. Tijdens de tweede dag kwam regio Tilburg, waaronder ook Oisterwijk, namelijk tijdelijk zonder stroom te zitten. Snel werd er geanticipeerd. Voordat de bezoekers het doorhadden was de gehele showroom te bewonderen in het sfeervolle kaarslicht.


Arthur Bartels van Borek en de nieuwe buitenkeuken Jamie.

Ongekende mogelijkheden voor het buitenleven
"Met de introductie van de high-end ‘Jamie’ buitenkeuken en bijpassende tafels, bieden we ongekende mogelijkheden voor buiten koken, eten, borrelen én natafelen", vertelt Arthur Bartels van Borek, die stiekem toch wel blij was dat de stroom het na een paar uur weer deed. "De buitenkeuken en bijpassende tafels zijn ontworpen door designer Frans van Rens, die eerder de populaire series Viking, Boomerang & Hybrid ontwierp.”


Ribbon van Borek.

De buitenkeuken van de Jamie-collectie kan worden gecombineerd met een high dining tafel, voorzien van verwarmingselementen, die tegen de rug van de buitenkeuken kan worden geplaatst, waardoor een riant kookeiland ontstaat. Bovendien maken een eettafel en een loungetafel deel uit van de collectie.


Bassano van Borek.

Nog meer dutch design  
Houd je van stoere zitelementen op het terras, dan is de door Bob Manders ontworpen Ribbon-bank bij uitstek een goede keuze. Het antracietgrijze frame is van aluminium, met een rechte, strakke belijning, die aan de zijkanten speels wordt onderbroken door donkere, smalle ropes in de arm en rugleuning. De Ribbon is dan ook vanuit alle hoeken bezien een schitterende loungeset om naar te kijken.

Marcel Wolterinck ontwierp de Bassano collectie. Een loungecollectie in een teak met ronde en enigszins rechte belijning, wat tot een spannend design heeft geresulteerd.


Daley van Max & Luuk.

Synergie tussen 3 labels
Tevens werd de synergie tussen de verschillende merken gepresenteerd in de showroom van 1200 m2. "Naast Borek voeren we ook het label Max & Luuk, vernoemd naar de kinderen van de directeur-eigenaar Frank Bogaers, en het merk YOI." De collecties van de drie merken geven een nieuwe dimensie aan het begrip ‘buitenleven’ dankzij de combinatie van ambachtelijk, duurzaam vervaardigde pure materialen, zachte aardetinten, ronde vormen, een eigentijdse uitstraling en collecties die onderling perfect te combineren zijn.


Hoshi van YOI.

Meer informatie:
Borek | parasols and outdoor furniture
Bedrijfsweg 7
5061 JX Oisterwijk
+31 (0)13-5288866
www.borek.eu
mail@borek.eu

Max & Luuk
info@maxluuk.com
www.maxluuk.com

YOI
Sprendlingenpark 36
5061 JV Oisterwijk
+31 (0)13-2063232
info@yoi-furniture.com
www.yoi-furniture.com